Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 04:10 AM   #54 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

Uzun zamandır günlüğümü ihmal etmişim..
Özellikle telkinlerin uzun vadede ne gibi etkileri olduğunu iyi olma halinin devam edip etmediğini merak edenler için benim yazdıklarım rehber olacaktır..

27 yaşına kadar kronik halde süren mutsuzluk ve depresyon halinden sonra telkinleri dinlemeye başlamıştım.

Bu sitede bahsettiğimiz bir çok etki bende oldu.Sabahları kalktığımda yaşama sevinci ile uyanıyordum..
Halen de bu nedensiz mutlu olma ve iyi olma hali devam etmekte...

Bazen şaka ile karışık ben herhalde 110 yaşına kadar yaşarım diyorum.

Kendimi depresif hissettiğim zaman yok gibi değil yok depresyon nedir nasıl bir şeydir unuttum...

Zaten sigara içmiyordum şu sıralar yediklerime dikkat ediyorum günde 2,5 saat spor yapiyorum mutlu ve iyi olduğum için stres de yok..

Ben yaşlanana kadar tıpta gelişeceği için ne dersiniz 2087 yılında hayatimdeğişti sitemizde buluşalim mi..Yada düz hesap 2100 olsun...

Şu 3 sene boyunca hayatımda almadığım kadar övgü ve güzel söz duydum mutluluğum arttı..
Belki de benim bu kadar mutlu ve iyi olmamın nedeni telkinlere ek olarak insanlardan gelen güzel enerjilerdir..

Kimi zaman yurtdışından mail aliyorum.Amerika'ya okumaya gitmiş bir Türk öğrenciden mail aliyorum.Doğal olarak ilk gittiğinde zorluk çekmiş.Ancak telkinleri dinledikten sonra kendisini toparlamış teşekkür ediyor.
Onu Amerika'da kalabalıkta dimdik yürürken hayal ediyorum mutlu oluyorum..

Kimi zaman senelerdir belki 8-10 senedir dertlerine çare bulamamış ancak telkinlerle kendine gelmiş kişiler yazıyorlar...

Hayatım Değişse'de geçmiş yaşamımdan kalan alışkanlıklar yok değil.Yanlızlığı seviyorum.Msn'im hemen hemen hiç açık değil.Siteden görüştüğüm çok nadir insan var.

Günlük olarak yaptığım spor dışında çok sık dışarı çıkmayı sevdiğim söylenemez....

İyi bir eğitim ve kariyer imkanım olmasına rağmen işi bırakıp sadece siteye yoğunlaşmıştım.Kişiye özel cd ler yapiyorum.Tabii ki kariyeri bir tarafa bırakmam Ailem tarafından çok hoş karşılanmış değil.
Özellikle Abim şu anda bir bankada Müdür olarak görev yapıyor bu durumdan şikayetçi...Eğer bu site olmasaymış ve bu 3 sene boyunca ben maaşlı olarak işime kariyerime devam etseymişim. 80-90 milyar daha fazla kazanır mışım eksi deymişim!!!

Açıkçası maddi olarak zararda olmak hiç de umurumda değil.Ben gayet mutluyum.Aslında kişiye özel siparislerimizde çok kötü değil.Halen şu son olaylar nedeni ile yanıt veremediğim siparişlerim gönderemediğim işlerim var.Şu günlüğümü yazar yazmaz hemen onları düzene koyacağım.Birde Kitap konusu var.Bir yayın evi ile konuştum ve kitabın hazır olur olmaz basılacağını söyledi..Ayrıca çevirmen üyelerimiz çevirileri ile destek oluyorlar eskisine göre daha fazla siparisler için vakit ayırabileceğim.
Özetle şu an itibari ile toplamda maddi olarak zarar da gözüksemde ki bu birazda benden kaynaklanıyor kişiye özel çalışmalara bazen aşırı özendiğim yeterince hızlı yapamadığımdan tüm siparişlere yanıt veremiyebiliyorum Bunları düzene sokarsam bir gün "eksi" de olmaktan kurtulabilirim.

Geçenlerde Abime 3 telkin yapıp gece uyurken dinlemesini tenbih ettim...Malum onun işi de stresli....Önceye göre çok daha iyi ve mutlu ayrıca işde ki başarısı da arttı..Böylece eleştirileri eksidesin bırak siteyi sözleri azalmış oldu...

Geçen Ankara toplantısı da ilginçti..Bu arada toplantı hakkında bir şey yazamadım yeri gelmişken bahsedeyim..Bucocukkim'i unutmayalım :) kendisine sınavında başarılar diliyorum.Benim gördüğüm kadarı ile başarılı da olacak.
Toplantıda sitemizin ilk üyelerinden Lalezar hn gelmişti.Küçük oğlunu da alıp gelmiş...Oğlu bir süre sonra sıkılınca teşekkür edip ayrıldı.Özellikle siteden fayda gören eski üyelerin böyle vefa göstermesi benim için ayrıca kıymetli...

Şu 3 senede benim adıma bir çok şey gelişti de egomu çok fazla geliştiremedim.Bir o eksik kaldı ki aslında bahsettiğim kötü anlamda ego.Yoksa kendimi seviyor değer veriyorum tabii ki..

Zaman zaman soranlar oluyor bu kadar kişinin hayatının değişmesine vesile olmak nasıl bir duygu diye..Bilmem ki diyorum...

Ankara toplantısında toplantı boyunca hiç konuşmayan bir bey en sonunda yanıma geldi.Senelerdir bir çok şeyi denediğini ancak şu son bir ayda telkinler sonrası yaşadıklarını anlatmaya kelime bulamadığını söyledi.Bende senelerce depresif olduğumu dolayısı ile bu hissi anladığımı söyledim her ikimizde mutlu olduk...

Daha sonra bir şeyi farkettim ne zaman bir övgü duysam tabii ki mutlu oluyorum ancak bunun egoma zerre kadar bir katkısı olmuyor bu biraz da şu 3 senedir sitede gördüklerimden kaynaklanıyor.

Hatta Ecem de farketmiş bunu toplantı sonrası yazmış.Toplantı salonuna girdiğimde Atakan bey hangisi deseydiniz tahmin edemezdim çok mütevazi demiş..Teşekkür ediyorum doğru bir tespit...

Aslında hayatı boyunca kendini eleştirmiş egosu gelişmemiş bir insan birdenbire övgüler aldığında ortalıkta dolaşması gerekirdi belki de...Yaaa arkadaşlar işte bu ben yaptım ben değiştirdim..Hatta önce kendi hayatımı değiştirdim sonra sizlerin hayatını değiştirdim :)
Tam tersine konuşmama genelde şöyle başlarım.Herkesin potansiyeli farklıdır.Benim telkinleri hazırlamış olmam benim kişisel gelişimde zirvede olduğumu göstermez.Ben kendi içimde iyiyim.Bakın işte Hayal Hn Bakın Shamanic onlardan çok şey öğreniyoruz demek ki onların potansiyeli bana göre daha iyi...

Şu 3 senedir gördüklerimden bahsedeyim.Ciddi anlamda telkinlerden fayda gören bir çok kişi oldu.Bunlardan sitemize bana övgü dolu sözler yazanlar oldu.Ancak ufacık bir nedenle ayrılanlar da çok oldu...
Bir makalesi site kurallarına uymadığı için ayrılanlar mı dersiniz ufacık şeylerden küsenler mi?

Bu yaşadığım deneyimler bende bir refleks oluşturdu.Birisi beni övdüğünde Atakan bey yada Atakan'cım sana ne kadar teşekkür etsek az dediğinde ne kadar samimi diye düşünüyorum.Çünkü görebildiğim kadarıyla övgüyü de yergiyi de çok rahat yapabiliyoruz..Her ikisini de abartıyoruz.

Eğer öyle düşünmeseydim ve her övgüyü egoma katkı olarak içselleştirseydim.Sorun olduğunda o övgüler eleştiriye döndüğünde çok çok üzülürdüm..
Oysa övgü ve onayı gereğinden fazla hayatıma sokmadığım için haksız eleştiriler karalamalar olduğunda da güçlü oluyorum yıkılmıyorum ekrana gülümsüyorum...

Daha önce sitemizde zaman zaman çalkantılar oldu.Yurtdışından katılan son derece aktif sevilen bir üyemiz vardı.Lerzan hn...O bir moderatör ve Bugle isimli bir üyemiz vardı onlarla anlaşamadı..
Ben Lerzan hn ı kendimce haksız gördüğüm için desteklemedim.Bu sitede olay oldu ve ayrıldı..Orada da Lerzan hn ile birlikte bir çok üyemiz ayrıldı...Bu tür şeyler zaman zaman olabiliyor.

Burada önemli olan şu bakış acısına sahip olmamak.Gidenler için inşallah site dağılır tatsız tuzsuz bir yer olur kapanır dağılır gibi.Kalanlar içinde inşallah gidenler pişman olurlar gibi..

Giden arkadaşlara da bizimle kalanlara da teşekkür ediyorum...En içten dileklerimle herkesin yaşamında mutlu huzurlu bolluk bereket sağlık içerisinde olmasını diliyorum..

Birde itirafta bulunuyum:Geçmiş senelerde sevdiğim bir forum vardı.Orada desteklediğim bir üyenin mesaj yazması kısıtlanınca çok tepki göstermiş üyeliğimi sildirmiştim..Daha sonra site sahibi siteyi kapatmaya karar verdi.Neyse ki daha sonra kapanmaktan vazgeçildi.Halen düşündüğümde yaptığımın ne kadar saçma olduğunu düşünürüm..Hatta üye olmasam da o foruma arada bakarım.İnsan kızsa da sevdiği forumlardan vazgeçemez en azından ben öyle yapiyordum..

Ayrılan arkadaşları çok iyi anlıyorum..Ancak ne olursa olsun bu site bir çok kişiye faydalı olan bir site bizim de yanlış anlamalarımız hatalarımız da olabilir eleştirilerimizde lütfen ölçüyü kaçırmayalım..

Hem 2100 yılında nerede buluşacağız sonra..

Hadi bakalım iyi geceler...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla