Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2007, 11:21 AM   #6 (permalink)
Schiffer39

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Schiffer39 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Dünyada "Free Hugs" (kucaklaşma) modası hızla yayılıyor(Video)

Valla Atakan abi Türkiyede bu işi yapmak yürek ister.Ben Kırklareli de oturuyorum her yerde tanıdık kişiler var.Sonra böyle değişik replikler ortaya çıkabilir :
-Bizim Bülent'in (babamın ismi bülent) oğlu var ya koca gün sokak ortasında gelen geçenle kucaklarşıyor.Sapıkmıdır nedir?

-Mesela yoldan geçen bir kıza sarıldınız ve bu kızın sevgilisi var ve o , sizin ona sarıldığını öğreniyor ve bu iki kişi arasında böyle bir münakaşa geçebilir:
Adam:Sen geçen gün benim hatuna sarılmışın ; ne iş ?
Ben:Enerji alışverişi için.hem dünyanın her yerinde yapılıyor.
Adam:Sapıkmısın sen kardeşim.Ben sana şimdi iki üç tane yumruk alışverişi yapıcam sen o zaman göreceksin enerji alışverişini

ya da bunu yapmak hırsızlarında işine gelebilir.Örnegin:
Hırsız :Abi bugün bir adama sarıldım 100 ytl kaptım.Ama ....... sokagında fazla iş olmuyo hep fakirler dolaşıyor orada ... falan filan böyle konuşmalar çıkabilir buna hazırlıklı olmak lazım burası Türkiye.Her şey olabilir