Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2008, 10:52 PM   #69 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

yüreğinizden gelen paylaşımlarınız için teşekkürler Atakan bey. keşke ler işe yarasaydı eğer, keşke ablanız halen hayatta olsaydı derdim. Allah mekanını cennet eylesin.

siz çok güzel başarılara imza atıyorsunuz.. bir çok kişinin hayatına dokunuyorsunuz.. öncelikle böylesine değerli bir site kurmanız, özverileriniz... sizi ne kadar takdir etsek azdır..

İstanbul'a gelerek hayatımda köklü bir değişiklik yaptığım esnada sizlerle tanışıp aileye dahil olmak, karşıma çıkan şansların en büyüğü oldu.. belki yine yıkılmazdım ama, ayakta kalabilmek adına çok zorlanırdım bunu biliyorum..

telkinler ve buradaki arkadaşların desteğiyle yaşadığım olumsuzlukların üstesinden daha kolaylıkla gelebiliyorum çok şükür..

varlığınız ve hep olacağınız için çok teşekkürler

2100 yılındaki toplantıda ben de varım

sevgiler..