Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 02:45 AM   #72 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

Atakan Bey, forumda yorumlarınıza daha sık rastlıyoruz artık, bu durum çok sevindirici..

Ben de yaşadığım acıları, üzüntülerimi içimde yaşayan biriyim..Bu durumdan özellikle ailem hiç hoşnut değil..Bu yüzden lakabım "kapalı kutu"..İstiyorum ki,hayatımda hep iyi giden şeyleri duysunlar.iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.

Ablanız için yazdıklarınızdan çok etkilendim..Okurken, tam da telkinlerle tanıştı yorumunu beklerken acı son ... Kendisine Hak'tan rahmet diliyorum..
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Yaptıklarınızın kutsallığının başından beri farkındaydım..Bundan sonra da bu site ve telkinler ve ya kişisel gelişim adına başarılarınızın hep artarak devam etmesini diliyorum..

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla