Dün bu kitabı kitapçıda gördüm çok begendim ama kararsız kalmıştım almak için..Ama ecem bu kadar mı olur ..bir arkadaşım ile 2 sene boyunca anlaşamamazlığımızın sonucunda ilk defa biriyle yollarımı ayırıp hayatımdan varlığını geçmişini ve geçmişimizi silme kararı almıştım..o zamanlar anlam veremiyordum " neden ben onu koşulsuz sevdiğim haldeo bana böyle davranıyor ve tamamen egosuna,kendine,madde dünyasından odağını çekmiyor.." diye ve sonuçta ben gitmeyi seçmiştim..şimdi bu geldiğim nokta sonrasında (affetme ve özgürleşme çalışmaları,reikinin koşulsuz sevme bakış açısı ,karma ve kuantum gibi konuları okuyunca) hep düşünür olmuştum "bu insanla frekanslarımız farklı çünkü o çok düşük bir frekanstan varolmayı seçiyor..belki de o bu bedende ilk deneyimini yaşıyor ve önünde tekamul için çok uzun bir yol var o yüzden farkındalığı yok.." " ve Ender Bey'in o burç için anlattığı gibi "aynen ve aynen " yeni tanıdıgı bu bedendeki duyguları deneyimlerken aslında sezgilerilerini dinleyerek yolunu bulması gerekirken o bunu reddediyor ve kendine içi dolu olmayan boş şişkin bir ego yaratmış durumda.." yani burcunun tekamulu yolunda değil,inkar ediyor ..
Bu kitabı alacağım canım super ve şu an kendimin onun için koydugum teşhisle Ender Beyin koydugu teşhisin aynı olmasına inanamıyorum
Allah hepimizin yolunu en güzel noktaya ulaşma yolunda açık etsin
çok guzel paylaşım canım benim
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --