Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 07:36 PM   #9 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: OSHO' nun kitaplarından seçmeler...

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı

" Yoga, hayale dalmayan bir zihne sahip olma yöntemidir.Yoga burada ve şimdide olma bilimidir.Yoga artık geleceğe yönelmemeye hazırsın anlamına gelir.Yoga ,artık umut etmemeye ve varoluşunun bir adım önüne zıplamamaya hazırsın demektir.Yoga ,gerçekle olduğu gibi yüzleşmek demektir.
İlk paragrafta herhalde gerçeklikten bahsediyor,anda kalabilmekten.Geleceğini düşünme bu gününe bak şu anını yaşa,geleceği hesaplamakla uğraşma.Geleceği düşünmeyeceğin için umut edeceğin bir şeyde otomatik olarak ortadan kalkar.bu yüzden umut ortadan kalkar.An da umut yoktu,sadece şimdi vardır.İlerlemek için uğraşma demek istemiş bence,anı yaşa.

''Gerçekten perişan haldeysen umut etme çünkü umudun sefaletini uzatacaktır.''

Bu yazıdan anladığım perişan haldeysen umut etmek sana hiç birşey vermeyecektir,eyleme geçmediğin için sadece umut edip beklediğin için perişanlığın uzayacaktır.Umud seni uyuşturur derken de eylemsizliği kastediyor,beklemeyi.anladıklarım bunlar

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla