Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 07:42 PM   #86 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Site Sahibinin Hikayesi

bugun bir arkadasla konusrkene iste bana dediki arkadasim, atakan abi bize bir ev verdi, yani bu evderkene telkinlerden bahsediyor iste sucluk duygusu ego gelistirci ve diger telkinler bunlar ucretsiz ev dedi. bu evin icini dosemek bize kalmis dedi koltuk tv yatak odasi gibileride kendimiz almamiz lazim dedi. soyle dusundum dogru benim evim var ama ici doseli degil bu evin icni dosemem lazim. ama neye ihtiyacim var? soyle kendimi dusundum 4gundur disari cikmiyorum onemli seyler olursa cikiyorum ama, cok yemek yiyorum ama asiri sekilde, midem agriyor okadar agriyorki anltamam, mutsuzum depresyondayim, gecelri ruyalarimda korkuyorum, tedirginim, gucsuzum, ve bir kac kisyi afedemiyorum vede hic bir konuda basaramiyorum, son 3yildir bebek tupbebek tedaviyi basaramadim, ve elimi neye atiysam korkarak bagirak kactim, evlendim esim benle mutlu ben esimle mutluyum ama insanlar bana soruyor bizde sandik ayrildiniz!!! hmmm demek hala berabersiniz, bilmem kiler dusundu siz ayrilacaksiniz gibi seyler insalara kulak kapatiyorum ve esimle alakali evligimle alakali son hafta iki doktordan bile acayip soru ve cevap aldim. mesela doktorun teki sordu bay bayan bilmem kim iceri girdik konustu konustu kiminiz oluyor dedi esim dedim disardan hic ebbili olmuyor dedi. bunu doktor diyor dikatinizi cekerim. neyse sonra daha yazarim bukadar iste dedigim gibi depresyondayim ve senin verdgin iki telkini dinleyip icerigini okudum ve bu arada 4gundur ilkdefa ustumu giyindim ve dus aldim:( okadar durum vahim yani.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla