Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 11:41 PM   #223 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

insan huzurdan uyuyamazmı??
uyuyamayabilirmişte
iş konularında şansımın yaver gitmediğini düşünerek, uykusuz geçirdiğim gecelerin ardından, içimdeki huzur ve coşkuyla geçirdiğim uykusuzluk pek keyifli oldu doğrusu

3 hafta önce her konuda gönlüme göre olan bir işte çalışmaya başladım.. ilk iş görüşmeme sevgili Pamuk'la gitmiştim.. çıktığımızda ikimizinde hemfikir olduğu bir şey vardı.. "Çok temiz yüzlü insanlar" dedik. orada olmayı çok istedim..benimle çalışmak istediklerini belirttiler ancak uzun bir süre ses çıkmamıştı.. bende başka biryerde çalışmaya başlamıştım.. zor bir süreçte olan bir şirket olmasına rağmen çok istediğim o yerden ses çıkmayınca, evde oturmaktan iyidir düşüncesiyle şirketin problemlerinin sona ermesi umuduyla çalışıyordum..

vee o çok istediğim yerden birgün aradılar, ne zaman başlayacağımı sordular
tekrar görüşmeye gittim.. aslında ben işe alınmışım da benim haberim yokmuş

işsiz geçirdiğim onca aylardan sonra iki işi birden olan biriydim artık

tabi ki gönlümün istediği yerde olmalıydım.. işverenime durumu anlattım. benim branşıma daha yakın olduğu için aslında orada olmak istiyorum dedim.. benimle çalışmaya devam etmek istediklerini, benim mutluluğumun daha önemli olduğunu belirterek gidişime saygı duydular.. gittiğim yerde mutsuz olursam eğer kapılarının bana her zaman açık olduğunu, istediğim zaman geri dönebileceğimi söylediler..

güzel bir bitişin ardından güzel bir başlangıç yaptım wave

bugüne kadar sizlerle paylaşmayışımın sebebine gelince...
olumsuzluğa odaklanmışız ya, bana huzur veren güzelliklerin, daha doğrusu madalyonun diğer yüzüyle karşılaşma endişem vardı.. ilk maaşımı alayım, endişelerimin yersiz olduğundan emin olayım ondan sonra paylaşırım diye düşündüm

ilk maaşımı alamasam da henüz ( 3 haftalığım çünkü) ilk avansımı aldım aynı şey sayılsın

çok temiz yüzlü ve iyiniyetli kişilerle çalışıyorum ve önceki akşam hakikaten huzurdan uyuyamadım..

binlerce şükür.. inişte olduğumu düşündüğüm zamanlardaki , telkinlerin, çalışmalarımın, forumda tanıştığım ama reelden daha gerçekçi olan arkadaşlarımın desteğiyle gönlümdeki bir işe sahip oldum...

daha da korkmam artık

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum