Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 11:11 AM   #62 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ben eski ben değilim

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
selam günlük
moralimin iyi olduğunu söyleyemem bir haftadır yokum ve olanlar olmuş bu hafta bambaşka bir ruh hali ile sana yazıyorum neden ilerlerken ilerlerken şimdi gerilediğimi hissediyorum ruh hali işte nasıl hissediyorsa öyle
hayatımda olmasını beklediğim şeyler neden beni bekletiyor arzu ettiğim şeyler ile ilgili şu anda bir değişikilik yok biri ki hafta öncesi ile aynı yerdeyim hatta düşüncelerim zayıfladı
evrenden istediklerim var ve bekliyorum ne kadar beklemeliyim bunu evren bilir
günlüğümü okuyan sevgili arkadaşlarım çocuğuma dua etmenizi istiyorum yemek yesin çorba içsin süt içsin zekası açılsın diye....adı melik gökay
duaların ve bildiğim teknikler sizin ve çocuğunuzla birlikte...
bazı durumların olması için zihninizi boşaltmalısınız, yani unutulmalı, sonuçta kendinizi nasıl hissettiğinize odaklanmalısınız.

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
canım günlüğüm bugün benim günüm 24 kasım ve mutlu olmam lazım ama içimde dünkü burukluk devam ediyor düna annemle görüştüm haftaya pazar gebzeden buraya geliyor nihayet kavuşuyoruz annemde şiir kitabı çıkartıyor inşallah kısa bir süre sonra piyasada olur annemdeki bu gelişme bende hayranlık uyandırıyor örnek alınması gerekn bir insan iyiki benim annem kızına bakarsan şiir okumayı bile bilmez ilgi alanıma hiç girmiyor annemin zorla okutmaları dışında daha sitesine girip bir şiirini bile okumadım
lise arkadaşım deryayı en iyisi bugün çaya çağırıyım belki bebişlerimizde oyun oynar benimde moralim yerine gelir belki içimden ağlamakta gelmiyor gülmekte boş bomboş bir ruh hali hafta sonu halbuki bana iki tane çizme bir çanta aldık eşimle bunlar beni mutlu ederdi eskiden garip doğrusu

ha birde ben yaşananlarla ilgili bunu söylemeden geçemeyeceğim imzamdada söylediğim gibi'' sadece bugüne ve geçmişe bakanlar geleceği kaçırırlar '''
bunu bana shamaniccim hatırlattı en moralimin bozuk olduğu anlarda bana hep destek oldu ona burdan çok teşekkür ediyorum
öğretmenler gününüz kutlu olsun.
eski arkadaşınız çağırın hem dikkatiniz dağılır hemde evvelki günlerinizi anarsınız.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla