24-11-2008, 09:32 PM
|
#26 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Alıntı: Sehrinaz Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
seminer günü, haftasonu olacak değil mi |
Evet Pazar günü olur diye düşünüyoruz. Alıntı: gülays Nickli Üyeden Alıntı
ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur..  ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum... | Sevgili gülays iki konu için ayrı ayrı seminerler düzenlemeyi düşünüyoruz zaten.Ama yoğunluk şimdilik EFT de toolandığı için önceliği ona verdik. Alıntı: melinaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum. | Üzgünüm ama akşam 7 den sonra olmasının mümkünatı yok.Bu tarz seminerler öğlen saatlerinde başlar ve akşam saatlerinde akışa göre biter.Kaç saat süreceğini bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |