Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 09:32 PM   #26 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

Alıntı:
Sehrinaz Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
seminer günü, haftasonu olacak değil mi

Evet Pazar günü olur diye düşünüyoruz.

Alıntı:
gülays Nickli Üyeden Alıntı
ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur.. ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum...
Sevgili gülays iki konu için ayrı ayrı seminerler düzenlemeyi düşünüyoruz zaten.Ama yoğunluk şimdilik EFT de toolandığı için önceliği ona verdik.

Alıntı:
melinaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum.

Üzgünüm ama akşam 7 den sonra olmasının mümkünatı yok.Bu tarz seminerler öğlen saatlerinde başlar ve akşam saatlerinde akışa göre biter.Kaç saat süreceğini bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla