Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 10:03 PM   #2 (permalink)
belginbesir
Teğmen

belginbesir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 277
83 Mesajinıza toplam 499 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
belginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nice
Standart Ynt: Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

Alıntı:
belginbesir Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Ben bugün 8 gün oldu suçluluk ve ego güçlendirici mp3'lerini dinliyorum bu akşam yenilerini ekliycem. Gerçekten başta Atakan Bey olmak üzere tüm yöneticilere ve arkadaşlara çok teşekkür ederim. Telkinlerin çok faydasını gördüm.Düzenli olarak her gece sabaha kadar dinledim. Depresyon tedavisi olan ve antidepresan ilaç kullanan biriyim. Ancak bazı nedenlerden dolayı 4 gündür ilaç almadım ve çok iyiyim gerçekten.

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik.

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.

Bilgisi olan var mı acaba bu konuda? Çok sevinirim ....

Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum gerçekten Çok güzel şeylere şahit oluyorum burada. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....

Ya ben doğru yere mesaj atmayı bilmiyorum galiba...