Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 10:38 PM   #240 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

serpil'im, yeni bir hayat, mümin, suzzy'cim, shamanic, redflowers, bymehmet, pamuk, engilizce, keops hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum

neredeyse memleket meselesi haline gelmişti benim iş konularım :)))

güzel bir işe sahip olmayı çok istedim evet ama , sizleri nasıl mutlu edeceğini bildiğim için sabırsızlandım daha çok

hep yanımda hissettim sizleri.. maddi sıkıntılarımı dengede tutan maneviyatımın güçlülüğü oldu çünkü sizler vardınız..

suzzy'cim, belgin'cim iki noktalarınız hedefine biraz geç ulaşsa da, ortamı bana en uygun hale getirmeyi bekliyormuş o yüzden geç ulaşmış :)))

pamuk'çum en değerli ilklerimizi birlikte yaşadık evet ve meyvelerimizi toplamaya başladık..şükürler olsun .

mümin ve mehmet sizlerin de yeri o kadar ayrı ki.. bana verdiğiniz destekleri nasıl unuturum.. çok teşekkürler ..

keops.. sempatisiyle ve verdiği bilgilerle kızımın gönlünde kişisel gelişim adına yepyeni bir sayfa açan değerli arkadaşım.. sadece benim değil kızımın da yaşamının güzelleşmesine desteğin o kadar büyük ki ..

şamanımm..meleğim.. gücümün artık son damlalarını yaşarken evinde senin kollarında ( anne kucağı sıcaklığı) içerisinde utanmadan sıkılmadan döktüğüm gözyaşlarımı ve senin anne şefkatiyle beni sarışını ömrüm boyunca unutamam ..
öyle hasretmişim ki bu kucağa..sana demedim ama gözyaşlarımın bir kısmı da bunun içindi o gün..

ne kadar zenginim ben sizler gibi değerli dostlara sahipim ..

ayrıca mehmet çok haklısın bu gemi negatif limanlardan çıktı bir kere. artık sadece pozitif sularda yüzecek ...

çok teşekkür ederim hayatıma kattığınız güzellikler için
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla