Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 11:01 PM   #908 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı

Avcum enerji doluyor bir avcumdan diğer avcuma sırayla enerji geçişi oluyor..
Sizce bu yanlış mı oluyor?? Aslında iki nokta yapıldığına göre sanırım bu sorum saçma oldu..

Canım doğru yoldasın.Bak senin için bir kez daha anlatıyım ben.(1003 olucak galiba bununla beraber.)

Şimdi sağ elin olmasını istediğin durum,sol elin şimdiki durum.Önce ellerin arasında bağ kuruyorsun,o bağı imgele.Sağ elinden dönen bir hortum çıkart,döndükçe büyüsün ve içinde olmasını istediğin durum olsun.

Sol elindekı şimdiki durumu da bir hortum olarak çıkart.Normal boy bir hortum.Bu sol elindekı şimdiki durum sağ elinden çıkan hortuma girsin ve orada birleşsinler.Hepsi istediğin durum olsun ve kocaman bir hortum olsun dönen.

Bu ortada dönen hortum her iki ele eşit şekilde dağılsın.Sen yerleştir yani onları.Sonra aradaki bağı beyaz ışıkla doldur.Ve olmasını istediğin durumu ayrı bir şekilde beyaz ışıkla doldurarak evrene yolla,gözlerinle uzaklaştır.

Çok zor gibi görüse de aslında çok kolay yaptıkça alışıcaksın,imgelemelerin gelişicek ve 2 nokta 2 dakikanı bile almayacak inan.

Tabi sonrasında napıcaksın,unutucaksın.Unutman gerek ki enerji serbest kalsın.İşine devam et ve unut.

Hadi kolay gele
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla