Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2008, 11:18 AM   #7 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bilinçaltı ve Su İlişkisi Nedir? Bilen Var Mı Acaba?

Alıntı:
belginbesir Nickli Üyeden Alıntı

Ben de başladığımdan beri çok su içiyorum. Buradan aldığım bilgilere göre bu iyi bir gösterge. Ancak çok merak ettiğim bişey var. Ben daha önce de Bilinçaltı çalışmaları yapan çok değer verdiğim biriyle 3 yıl kadar görüştüm. Kendisi evremsel yaşamla ilgili herşeyi çok iyi bilir ve uygulardı. Bana çok faydalı oldu. Bir defasında bana "bu akşam senin bilinçaltına giricem. Ama o saate kadar mutlaka uyumuş olmalısın yoksa aklını bile oynatabilirsin dedi ve uyandığımda müthiş bir baş ağrısı çekeceğimi ve asla su içmemem gerektiğini" söylemişti. Tabi ben heyecandan uyuyamadım ve bu çalışmayı gerçekleştiremedik.

Şimdide bu susama olayını yaşayınca o aklıma geldi ve şaşırdım aynı zamanda da çok merak ettim bunu. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak pek çok sosyal projeyle uğraştığı için çok yoğun ve ulaşamadım sonuç olarak.
merhaba.bu çalışmayı yapacağınızı söyleyen o kişi o anda zaten bilinçaltınıza çoktan girmişti eğer onun söylediklerini kabul ettiyseniz.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla