Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2008, 10:15 PM   #15 (permalink)
heal
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm

bunun icin yeni bir konu mu acmam gerek bilemedim ama bu teknigi kullandigim icin buraya yazmaya karar verdim. aslinda bunu uzun zamandir uyguluyorum ama bukadar dikkatli ve programli olarak sanirim bir haftadir uyguluyorum. sorunu anlatmak biraz zor aslinda. bana mi öyle geliyor yoksa gercekten mi oluyor bilmiyorum ama istedigim seylere yogunlasirken aklima gelen kötü seyler gerceklesiyor. tam bir som agiz durumu aslinda. sorunllu bir müsterimizin uzun zamandir bizi aramadigi aklima geliyor, bunu söylüyorum is arkadaslarima ve 3 saat sonra ariyor. insanlarla olan iliskilerimi düzeltmek istedigimi düsünüyorum. ister istemez bana ihtiyac duyduklarini hissetmek istiyorum. bir gün sonra hasta oluyorlar, baslarina kötü bisey geliyor. simdi bir yerde bir hata yaptigima inaniyorum. ya da sadece bir rastlanti olduguna inanmak istiyorum. acaba ben mi bir hata yapiyorum yoksa basit bir tesadüfü mü abartiyorum bilmiyorum. fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. sevgiyle
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla