Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 12:56 AM   #12 (permalink)
mustinet1900
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bilinçaltı Olumlama Çalışmaları

sevgili shamanic abla
aciklaman bana cok yardimci oldu.
besli olumlama seklinin normal den daha cok konuy kapladigini gördüm yani icine hem sükretmeyi hem inanmanyi vesayre aliyor.

ama simdi biraz kafam karisti sonundada dedinki kiyaslama yaparak daha etkili sonuclar alindigi gözlemlenilmistir demissin.
ve örnek olarak "her gecen gün kendime daha cok güveniyorum ve bunu yasamimin her alaninda kolaylikla hissetmeyi seciyorum " diye yazmissin. yani ben besli olumlama seklinin yerine bunu seklimi mi uygulayim demek istiyorsun, böyle daha mi etkili.

abla bir arkadasda bana su sekilde tavsiye etti "kendime güvenim her geçen gün artıyor"
yani bu yazis tarzlararinin arasinda ne gibi farklar olabilir?

ben aslinda kendine güven konusu üzerinde calismak istiyorum ama bildigim ve okudugum kadariylada kendine güvensizlik sucluluk duygularindan kaynaklaniyor.o yüzden kafam biraz karisti önce kendine güven calismasimi yapsam yoksa suclulukla ilgili olumlama mi yapsam.yada bu iki konuyuda icine kapsayan bir olumlama mi kullansam.

genelde "onaylamak" kelimesi olumlamalarda cok karsima cikti ama bu kelimeyi pek anlayamiyorum ve isinamadim daha dogrusu.

baslangic icin acaba sadece bu iki konu icin birer tane olumlamam olsa heralde cok fazla gelmez sabah aksam onar defa yada daha fazla okurum.
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla