Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 01:21 AM   #913 (permalink)
henna
Teğmen

Tesekkür: 8
39 Mesajinıza toplam 220 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
henna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar,

redflowers'ın vermiş olduğu yöntem sanırım kendisinin başarılı olduğu ve sizinde işinizi kolaylaştıracağını düşündüğü iki nokta yöntem şekli.. Fakat normalde bu tarz sağ - sol belirlemesi ya da hortum çıkarmak, birleştirmek vs.. gibi şeyler iki nokta yöntemi içinde mutlaka uygulanması gereken şeyler değil. Yani bu okuduğunuz bilgilerle kendinizi sınırlamayın, esnek olunuz. Herkesin kendine uyanı bulması daha doğru olacaktır. redflowersta burda size yeni bi açılımda bulunarak esnekliğinizi geliştiriyor. Bunu böyle kabul edin, yazılanları birebir kopyalayıp yapmaya çalışmayın lütfen. Sevgiler.
Henüz kitabı alamadım, o yuzden burada arkadaşların başarılı olduğu deneyimleri merak edip deniyorum.
Kitabı alıp okuduktan sonra tabi ki de kendime uyanı bulacağım, şimdilik burada yazılanlarla sınırlıyım, sizler ne kadar çok deneyimlerinizi paylaşırsanız o kadar da esnek olabilme şansımız olacak (kitabı alıp okuyana kadar).
Teşekkürler...
henna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla