Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 02:17 PM   #16 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 3.(son) bölüm

canım benim aslında bu iyiye işaret..

şu anda istediğin şeyleri tezahür ettirebiliyorsun anlamında..
ancak bakış açını değiştirerek hareket etmen gerekiyor..

bu yaşadıkların sana bir mesaj..
bunu ben kendi kelimelerimle anlatıyorum ama sen kendini daha iyi tanıdığın için daha doğru yorumu yapabileceksin tatlım..

her şeye rağmen içinde kuşkuların var.. olumlu düşünmeye çalışıyorsun bunu genel olarakta uygulyorsun
ancak içerde bir yerlerde o derinlerdeki ses sana olmayacağını söylüyor..

malesef genel olarak etrafımıza baktığımızda enerjisi olumlu yönde kuvvetli az insan vardır..
bir kişi hastalanacağına kolay inanır ancak iyileşeceğine aynı kuvvette inanmakta zorlanır..

bir kişiye iyileşeceği ile ilgili sinyal göndersen ilk seferde değilde onunda katkısıyla ya da değil
belki 5 yada 10 uncu seferde iyileşme gerçekleşir..
gerçekten bu düşünme sanatıyla başardığınız bir durum olsa da her ikinizin de içinde ki ses
zaten iyileşecektim onun için yoksa uygulamanın bir fark yarattığını sanmıyorum yönünde olur..

halbu ki aynı kişiye hastalanacağı yönünde sinyal göndersen onunda düşüncesel oalark buna yatkınlığı
varsa anında hastalanır ve kendimizi şom ağızlı olarak ilan ederiz .. halbuki güç aynı güçtür..
sadece uyguladığımız alandaki kolaylığa ya da zorluğa göre gözümüzde değer kazanır..

bir kişinin iyileşme ve hastalanma olasılığı aynıdır..
içimizde hangi olasılığın gerçekleşeceğine dair inancımız kuvvetliyse o taraf kazanır..

o zaman işe inançlarımızı değiştirerek başlamalıyız..
insanlarla dostluğunun temelinde sadece sana zor anlarında ihtiyaç duydukları için samimileştiğine dair
temel düşünce modelin varsa ki bunu geçmişten gelen denyimlerinle çözebilirsin o zaman bu kök inançlarını
değiştirecek şekilde olumlamalar ve bu yeni düşüncelerini destekleyecek ilişkiler yaşayıp veriler ortaya çıkarmalısın..

yaşadıklarımız mucizedir aslında.. şimdi içinden sana kanıt olarak bu yaşadığın örnekleri sunan güce güven
ve deneyimlerini senin ve bütünün için en hayırlı en mutlu şekilde yaşamayı tercih et..

sevgiler...