Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 05:31 PM   #65 (permalink)
alestason
Üsteğmen

alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

ben cevabın için çok teşekkür ederim sevgili shamanic 96
bu site öyle harika ki gerçekten herkes birbirini seviyor.bunu sanal ortamda bile hissedebilmek harika bir duygu.
dilek kutumu söylediğin şekilde hemen hazırlayacağım gerçekleşen ilk dileğimide hemen sizinle paylaşacağım.
benim aslında birde olumlama defterim var bu siteyle tanıştıktan sonra böyle bir defter edinmeye karar verdim kendime ait olumlamalarım,sitede karşılaştığım olumlamalar ve her sabah uyanır uyanmaz okuduğum dilek listem var.bu gün tam 21 gün oldu telkin dinlemeye ve tüm bu olumlamaları okumaya başlayalı.şimdilik hayatımda olağan üstü şeyler olmadı ama kendimi hiç hissetmediğim kadar mutlu ve güvenli hissediyorum.21 gündür aklıma tek bir olumsuzluk gelmedi.bu gerçekten harika bir duygu.
dilek listemde şimdilik gerçekleşen yok ama düşünüyorumda en azından olumsuz tek bir düşüncem yok bu şekildede geleceğime yatırım yapmış oluyorum kendim için olumlu şeyler çağırıyorum.
ve şimdi kendim için bir de dilek kutusu oluşturacağım.tekrar tekrar teşekkür ederim. seviyle kalın...
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla