Canım üzülürüm öyle konuşursan
seni tanıdığım için çok mutlu oldum ,senin içinden akan bu sevgi sıcaklığı tanışmamıza vesile oldu ve daha da çok tanımak istememe sebep oldu
Senin içinde bir cevher var ama haberin yok
Bakarmısın emek verip notlar almışsın ,Osho uzmanı olmuşsun super ,buraya her yaptıgın alıntı ruha hitap ediyor..Bazen okuyunca gözlerimin dolası geliyor awaycim bilmiyorum aşırı mı duyarlıyım gereğinden fazla mı diyorum bazen dusun
"Varoluşun sana ihtiyacı var.
O nedenle buradasın.
Sensiz...varoluş eksik olurdu.."
"Varoluş seni seviyor..
Aksi halde burda olmazdın.."
Ne demektir yahuu muhteşem bir doping bu , sevgi dopingii
Aslında öyle güzel bir farkındalık yakalamışsın ki away ,hayatında aklına gelen soru işaretlerine cevap bulabildiğini biliyorsun değil mi ? Buraya yazdığın alıntılara değer verebiliyor olman,anlayabiliyor olman ve hayatında bunların neye hitap ettiğini bulabiliyor olman senin aydınlanma adımlarının başladığını gösteriyor anlıyorsun değil mi canısı ?
Matrix filmi aklıma geldi ,Morpheus " Matrix insanların gözlerine gerçeği görmemeleri için çekilmiş bir perdedir"
Buna benzer şekilde insanlar hayatlarını dünyada uykuda geçiriyorlar..Bizler kıymetimizi bilmeli varoluşumuza ve aydınlanmaya başladıgımıza ve bunu farkettiğimize şükretmeli ve asla vazgecmemeliyiz canım benim