Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2008, 01:03 AM   #50 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

şöyle yapalım mı..

ben çalışkanlığımı üretkenliğimi; saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir çalışma ortamında kullanmayı seçiyorum..
Rabbim bana bunu veya daha iyisini nasip etsin..

*son iki cümleni eklersek çalışkan olduğun ve üretmek isteğinle çelişmez mi canım benim.. dusun

niyetini senin istediğin kelimelerinle olması açısından örneklendirdim.. daha da güzel bir hale getirebilirsin.. super

bu gece rüyanda beni görmesen bari.. forumda kabus gibi her mesajının altına cevap yazdım..

sevgiler..