Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2008, 05:38 PM   #914 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Arkadaşlar merhaba,

Bülent Altınkaya'nın sitesinde bir yazı gördüm. Ve Kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Kuantum Nefesi, Reiki gibi yollarla bir kişiden diğerine aktarılan enerji ile yapılan şifa çalışmalarının ilk durumda işe yaradığını ancak bilinçaltındaki olumsuz kayıtlar silinmediği için aynı olumsuz durumun bir şekilde yine karşımıza çıkacağını söylüyor.
Benim burada kafama takılan iki nokta yöntemi. İki nokta'da doğrudan bir enerji aktarımı yok. Diğer şifa yöntemlerin farklı. Peki Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları da temizleyebiliyor mu? 2 nokta ile kalıcı bir şifa mümkün olabilir mi?
Ben iki noktayı annemin kronik bi ayak ağrısı vardı. Onun üzerinde kullandım. Biraz azaldığını söylemişti bana. ama o kadar uğraşmama rahmen tam olarak iyileştiremedim. Ancak kendisi sürekli "iyileşmiyor, ağrıyor, üzerine basamıyorum" gibi telkinler verip duruyordu kendine. Bu belki serbest bırakmayla ilgili ya da belki de iki nokta ile de bilinçaltındaki olumsuz kayıtları silemiyoruz.

Gördüğüm yazıyı aşağıda paylaşıyorum

"ÖNEMLİ NOT: Kişilerin "fiziksel hastalıkları" için şifa seansı yapmamaktayım, zira iyileşmek tamamen kişinin kendi sorumluluğundadır, dışarıdan enerji yardımı alınarak oluşacak fiziksel iyileşmeler, biriktirilen bilinçaltı kayıtlar dönüştürülmediği için yararlı değil aksine zararlıdır, çünkü hastalık durumu düzelse bile, o bilinçaltı kaydın temizlenmemesinden dolayı, ileride başka bir şekilde kişinin karşısına çıkacaktır. Hastalığın iyileşmesi demek, bilinçaltı kaydın temizlendiği anlamına gelmez, bu ÇOK ÖNEMLİ bir detaydır. Dolayısıyla, fiziksel şifa seansı yapmamaktayım fakat iyileşmeniz konusunda sorumluluğun tamamen size ait olduğu Quantum Nefesi gibi yöntemleri öğretmekteyim. Ayrıca şu anda şifa verdiğini ya da şifaya kanal olduğunu, vasıta olduğunu iddia eden farklı enerjilerin inisiyasyonlarını (uyumlamalarını) yapan kişiler, gerçek anlamda bütün içsel manevi beden boyutlarında arınmış olmadıkları için, kendilerindeki hastalıklı/bulanık Qi (Çi, Ki) yi de size aktarmakta ve hatta hatta kendilerinde mevcut bulunan parazit varlıkları da sizin vücudunuza geçirmekte ve aynı zamanda kendileri de sizden almaktadır fakat bunun farkında değillerdir. O yüzden lütfen bu tarz şifa yöntemleri uygulamamı benden istemeyiniz. Seanslarıma katılanlar bilirler ki, uzun bir zamandır katılımcılara ben direk olarak uygulama yapmamaktayım, katılımcılar bizzat kendi sorumluluklarını alarak öğrettiğim şekilde kendilerine uygulama yaparlar. Dolayısıyla biz Reiki ile insanların bilinçaltını temizliyoruz gibi yaklaşımlar doğru değildir ve Mikao Usui ile aynı arınmışlık düzeyinde değilseniz bunu yapamazsınız, sadece yaptığınızı zanneder ve farkında olmadan daha sonraki zamanlar için olumsuz sonuçlara sebep olursunuz. Lütfen bu konuda umursamaz ve baştan savmacı bir tutum takınmadan, yaptığınız çalışmaların ve neticelerin farkında olunuz. Öğrettiğim diğer yöntemler olan PEAT, EFT, Precision, Huna, Sedona gibi tekniklerde ise dışsal bir uyumlanma ve müdahale söz konusu olmadığı için bu gibi bulanıklıkların birbirine aktarılması durumu söz konusu değildir."
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla