Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2008, 01:53 PM   #916 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

aynı şekilde deneyimlemediğiniz başka bir sistemide kötüleyemezsiniz .. henüz uygulamalı eğitimi bana nasip olmayan tekrar bağlantı yöntemi için ben evet doğrudur ya da hayır yanlıştır gibi bir yorum yaparsam bu benim dar görüşlülüğümü, kendime kanıtlamaktan ve benim fikrime değer veren insanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.. ve bilinçaltımıza temizlenmesi gereken bir kayıt eklerken bunun karmasal etkisinide zamanla görürüz..

**"Ayrıca şu anda şifa verdiğini ya da şifaya kanal olduğunu, vasıta olduğunu iddia eden farklı enerjilerin inisiyasyonlarını (uyumlamalarını) yapan kişiler, gerçek anlamda bütün içsel manevi beden boyutlarında arınmış olmadıkları için, kendilerindeki hastalıklı/bulanık Qi (Çi, Ki) yi de size aktarmakta ve hatta hatta kendilerinde mevcut bulunan parazit varlıkları da sizin vücudunuza geçirmekte ve aynı zamanda kendileri de sizden almaktadır fakat bunun farkında değillerdir. "

bana bunu söyleyen kişiye ben şunu sorabilirim... peki siz hangi arınmışlık düzeyindesiniz ki uygulayıcısı olmadığınız bir konuyu bu kadar kolay eleştirebilecek rahatlığı sergiliyorsunuz.. en büyük yanılgı başkalarından çok ileride olduğunu sanmakla başlar..

bu güne kadar şahsen benden insiye olmuş her arkadaşım yaşamlarında sağlığı sıhatı bereketi öğrettiğim uygulamaları içselleştirdikleri takdirdikte istedikleri kadar gerçekleştirdiler..
bir sistemi eleştirmek yerine yanılsıma içerisinde olan temsilcilerini eleştirerek ortak bilincin hayrına hareket etmek daha doğrudur diye düşünüyorum..

bunca yıldır işin içerisindeyim bu kadar tırım tırım kaçılan öcü diye korkulan varlıklarla falanda karşılaşmadım..
karşılaştığım tek varlıklar bana kendini hissettirme nezaketini gösteren meleklerdir..
hangi aklı evvelin kendi korkularını bu kadar güzel bir sistemin içine dahil ettiğinede bağışlayın ama anlam veremeyeceğim..

reiki kutsal olanın bize ulaşmasıdır.. bu kadar kutsal ve saf iyi bir enerjiye kanalllık yapmaktan daima gurur duydum..
ne kendim ne öğrencilerim adına hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım.. daima yolumu aydınlatan bana göre meleklerle bizlere ulaşan harika bir sistemdir..

bunu bu şekilde dile dolayanlarda da gördüğüm kendilerine saygıları yoktur ki öğrettikleri sisteme saygı duysunlar..
bu da reikinin değil kişilerin kendi suçudur..

nükleer enerjiyi tıp alanında kullanıp iyileşmede sağlayabilirsiniz bomba yapıp dünyayı da mahvedebilirsiniz..
bu kişinin hangi amaca hizmet etmek istediği ile belirlenen durumdur..

takdir edersiniz ki binlerce yıllık geçmişi olan böylesine güzel bir enerji yer yer yanlış insalarında eline geçerek kendi çıkarlarına bu güzel ismi alet etmelerinden dolayı reikiyiyle asla bağdaşmayacak yanlış olayların içerisine çekmişlerdir..

***"Reiki ile insanların bilinçaltını temizliyoruz gibi yaklaşımlar doğru değildir"

evet bu doğru değildir.. reiki ile kişiye kendine şifa yapma yöntemleri öğretilir.. reiki ile ileri şifacılık tekniklerinde blokajların tespiti ve tespit edilen blokajların şifalandırılması öğretilir.. öğretmen öğrencisine bildiği uyguladığı yöntemleri anlatarak kendi yaşam
hikayesini sahiplenerek bilinçaltının gücünden faydalanmayı öğretir.. öğrencinin ihtiyacı olduğu yere kadar onun yolunda yanında yer alır.. çalışmalarına destek verir.. ana çalışmayı öğrenci yapar.. öğretmen kontrol ederek gelişimin seyrine göre hatalı alanlarını tespit eder.. kimse sizin adınıza sizin yaşamınıza müdahale edemez.. başlık ne olursa olsun öğrendiklerinizi yaşamınıza uygulamazsanız bir arpa boyu yol katedemezsiniz.. pratiğe dönüşmemiş bilgi öğrenilmiş sayılmaz..

senin yerine ben senin yaşamını düzeltirim diyen alanı ne olursa olsun koca bir yalan söylüyordur..
mutlaka bu değişimde kendi adınıza yapmanız gerekenler vardır..

reiki evrensel kaynaktan gelir kendi bio enerjimizle şifa çalışması yapmadığımız için..
şifa verene de alanada karşılıklı herhangi bir bulaşım asla söz konusu değildir..

iki nokta ise reiki den çok farklı bir çalışma tekniğidir..

bu tekniği kendi içinde değerlendirerek yorum yapmak gerekir..
sayfalar dolusu yorumumuz olduğu içinde benzer şeyleri yineleyerek sözü uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum..

sevgiler..