Konu: sağlık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 12:57 PM   #3 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile yanımıza hoşgeldin ..

merhabalar şifa ..

yanımıza hoşgeldin..

gerçekten de minik bir bedene yardımcı olamamak kadar üzücü bir şey yoktur..
çaresi olmayan hastalıklar var ama bu hayatta mucizeler de var..

dilerim en güzel mucize yiğeninin en güzel yaşamı yaşamasını sağl ar..

ismin şifa mutlaka bu ismi bilinçli olarak seçmişsindir.. super

yüzyüze iletişimimizde kelimelerin çok az önemi vardır.. söylediğimiz lafa analam katan beden dilimiz ve o sırada hissettiğimiz düşüncelerimiz duygularımızdır..

çok çok zor olandan bahsediyorum belki ama bütün aile olarak yiğeninizin yanında yaptığınız konuşmalar hatta konuşmasanız bile onun yanındayken aklınızdan geçenler onun bu hastalığa karşı olan tutumunu etkileyecektir..

çünkü o minik yüreğiyle sizlerin hayata bakış açısını kopyalamakta.. sizler onun iyileşeceğine inanırsanız ve bunu hissettirirseniz oda inanacak ve yaşama tutunmaya devam edecektir..

insan vücudu muazzamdır.. o kadar muazzamdır ki biz kendi kendimizi sürekli tahrip etsekte o sürekli olarak onarır .. yeniler.. mükemmelleştirir..

bu işlem sırasında dış koşullardan olumlu destek alırsa bu şifalanma süreci daha da hızlı olur..

bilinçaltı ile ilgili bölümümüzü inceleyerek neler yapabilirsinize bir bak.. eğer buradaysan yanımızdaysan farklı yollar aradığın içindir diye düşünüyorum..

hastalığın ne olduğunu söylememişsin ama mutlaka her sorunun çözümü vardır...

yaratan dermansız dert vermemiş.. dermanı görebilecek farkındalığa sahip olmamıza ve bulduğumuz dermenın yeğenin için hayırlara vesile olmasını dilerim..

inançlı olduğunu hissettiğim içinde tekrar hatırlatmak istedim;
hepimiz yeryüzüne sırrına vakıf olmaya çalıştığımız bir vazife ile gönderildik..
yeğenin bu kadar küçük yaşta en büyük vazifesini yerine getirerek bizlere de örnek oluyor.. dilerim bu yaşadıklarımızın sonucu mutlu haberler ile sonuçlanır..

birde dayanışma hattımız var canım..
aramızda reiki den iki nokyata kadar farklı çalışmalarla ilgilen dostlarımız var.. oraya yeğeninin adını ve durumunu yazarsan bildiğimiz her şey ile yanında oluruz..

sevgiler..