Her zaman çalışır/ Finans Temmuz sözüm ona benim için iyi iş yaptığım bir aydır.
hernasılsa ayın 2 günü şimdiye kadar ki en kötü işimi yaptım, 4 euro kazanabildim. Gerçekten cesaretim kırılmıştı.
Fakat aniden kaybımı telafi etmek için şimdi bir gün 500 euro istiyorum dedim ve evrene bunun için teşekkür ettim.
Sonraki gün hiçbirşey olmadı. daha sonraki gün içeri bir bayan girdi ve raflardaki çocuk kitaplarını seçip almaya başladı ve onları tezgaha koydu . 100 euro dan fazla tuttu. bayan bana birkaç yere uğraması gerektiğini ve herşeyi taşımasının zor olacağını bunun için yardım edebilirmiyim diye sordu- sorun değil !
daha sonra tekrar geldi ve 200 euro kadar para harcamaya karar kılmıştı. bunu hayır işi için yapıyordu, ona herhangi bir indirim yapamadım.
neticede, bayanın ve diğer müşterilerin ödedikleriyle o gün 487 uro kazandım.
Jack canfield'ın dediği gibi '' hayal kırıklığına uğradım ve bu şeyin çalışmadığını düşünüyorum '' Hayır...
Susanna P. ( avrupa)
ben bağımsız bir kitapçıyım ve yaptığım işi seviyorum. Sırrın çok fazla kanıtına sahip olmama karşı kendimi eski alışkanlıklara kayarken buluyorum.
bence Sır 2 olmalı - Hergün inancınızı nasıl korursunuz?
__________________ Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA |