Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 09:18 PM   #28 (permalink)
melinaa
Teğmen

Tesekkür: 6,672
85 Mesajinıza toplam 586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melinaa is an unknown quantity at this point

Aşkı, Aşk olarak yaşayanlar (Çoook nadir kişiler): Merkezi kendisidir, kendi başına zaten çok mutludur ama paylaşımda bulunacağı bir ayna ile karşılaştığı için şükran ve sevinçle dolar ve zaten mutluyken dahada mutlu hale gelir. Çöplerini karşıya boşaltmaz, onları kendi içinde dönüştürebilme yeteneğine sahiptir. Kıskançlık ve sahiplenme gibi duygulardan arınmıştır ve bunları matah bir şey zannedip övünerek bahsetmez. Bağımlı değildir ama bağlıdır, çok sever ama bu sevginin kendine olan sevgisinin bir yansıması olduğunun bilincindedir. Karşısındakinin kafasının etini yemez ve kendisine benzetmeye çalışmaz. Özgürleşmenin ve özgürleştirmenin, aşkın doğası olduğunu derinden anlamıştır. Huzursuzluk, baskı, sevgi kavramını kullanarak manipule etme gibi duyguların aşk olmadığını çoktan öğrenmiştir. Aşk acısı çekmez, aksine aşk onu büyütür geliştirir. Karşısındaki onu terkederse, yıkılıp harap olmaz. Bencil değildir, karşısındakini kendisinden çok düşünür ama bu karşısındakini merkez yaptığı anlamına gelmez, aksine onu kendi aynası olduğu için ve paylaşımdaki bağın derinliğinden ötürü, sevgiyi dairesel bir alış ve sunuş döngüsüyle arttırabildiği güzeller güzeli bir varlık olarak görür.
Sonsuz olasılığa ve mutlak belirsizliğe tamamen açıktır, o yüzden rahatlamış, gevşemiş bir haldedir.. asla kasılmaz ve olana itiraz etmez. Olan olaylar karşısında yıkılmamasının nedeni budur.
Ellerine saglık :) bana ilk yazılan cok uyuyodu..Simdi ikinci yazıyı okuyorum kendi uzerimde uygulamaya calisacagim.Super olmus tam aradigim sey buydu buldummm..Sadece ask iicn de degil.Hayatımızda hep birilerine tutunmak hep bizden daha guclu kisileri bulmak ve onlara yaslanmak istiyoruz en azından benim icin eskiden oyleydi..Umarım uygulamayıda basaririmm.Tekrar tsk lerr
melinaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla