Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2006, 02:30 PM   #7 (permalink)
yakamozdüşleri
Teğmen

Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum?

Merhaba sigara alerjisi ve astım adayı olduğum halde genclikte de aralıklı dönemlerde ictim ama bırakabiliyordum buna güvendim sanırım en son içmeye basladıgımda ise bir türlü sonu gelmedi gunde 3 4 ten 1 pakete cıktı içtiğim sigara sayısı...Stresten de 2 sene cok yogun aralıksız ictim ve bu sürede ne kadar denediysemde bırakamadım
Son 15 gündürse içmiyorum içmemeye kararlıyım kendimi mutlu hissediyorum şimdilerde cok iyi bir şey sigarayı bırakmak gercekten öneririm Neler mi değişti uykularım derinleşti huzurum arttı kendime daha saygılıyım gerçekten bırakmak isteyenlere önerilerim şunlar olabilir
İlk bir hafta oldukca zorlandım ama bırakmaya deger diye azmettim
Murat Bey
Kesinlikle pasif içici durumuna düşme lütfen ! çünkü tehlike devam ediyor
Sigara içen arkadaşlarınızdan bir süreliğine ayrı kalmayı göze al olmuyorsa kararınıza saygı duyacaklarsa yanınızda icmeyeceklerse bir arada bulunun simdi canım istemiyor diye kibar bir bahane ile red edin
Her gün değişiklikleri hissedin farkı farket kendini ödüllendir gururlan
Spora başla
Birazcık iştah olusacak ama olsun kuruyemiş kuru üzüm vs yiyin ciklet ciğnemekte iyi bir yol
ben bunları denedim
Torunlarımı tanımak istediğimi düşlüyorum :) o dediğiniz ... rrefsiz ;)Sigara dumanları bu düşlerinizi silip götürmesin dileklerimle Murat Kardeşim umarım başlar ve bir haftada bitirirsin 30 40 lı yaslarda daha zor oluyor gercekten sen haydi haydi başarırsın Selamlar

yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla