Alışma dönemlerin böyle sıkıntılar olucaktır. Ama zamanla daha iyi olduğu konusunda hemfikir olucaz. Site 3 yılını devirmiş büyüyen bir site, üye sayısı onbinlerce... Smf sisteminin google optimizasyonu konusunda zayıf kalmasıyla beraber güvenlik açıklarıda eklenince atakan bey böyle bir karar almış. Sistem değişikliğinde mutlaka buna uyumlu temalar bulunmalıydı. Ama benim düşüncem yeni temanın daha çok yaşam sevinci aşılayan renklerden oluştuğunu düşündürdü. Atakan bey bana Eski sitedeki genel özellikler ve yanında extra yeni özellikler ekleniceğinin müjdesini verdi. teşekkür butonun sayfa yenilemeden gerçekleşmesi, Zengin kullanıcı profili, Gelişmiş forum ayarları, Daha düzenli İmza Ayarları, Arkadas listesi, Genis posta kutusu, Forumu yazı tipi ve renklerine kadar kişiselleştirm, Avatarın dışında ayriyetten profil resmi... Bunlar aklıma gelenler. Atakan bey bu deişimi yine sizler için yaptı sizlere daha iyi hizmetler verebilmek için, Ailemizin sayısını yüzbinlere çıkarmak için. Sabahlara kadar nasıl çalıştığının nasıl onlarca alternatif düşündüğünün bizzat şahidi benim. Sitedeki bir kaç yapılandırma için bana güvenerek benden yardım istemesindende ayrıca mutluluk duydum. |