Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 10:01 PM   #14 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili atakan bey cok tesekkür ederim lakin az önce yine yasaklandım.beni istemiyorsanız söyleyin canımmm
Forumun ilk yasakladığı kişi benim.
Üyeliğimle ilk girişimde yasaklamıştı...

Yasaklama olduğunda zaten foruma hiç giremiyorsunuz...

Sizin eski üyeliğiniz ile yeni üyeliğinizi birleştirmiştik bu nedenle teşekkür butonunu kullanma izniniz olmayabilir.
Forumu türkçeye çevirenler bu konuda izniniz yok demek yerine yasaklı şeklinde çeviriyi tercih etmişler saniyorum...
Biz sizin teşekkürlerinizi görmesekte kabul ediyoruz bundan sonra...

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla