Telkinleri dinlemeye başlamadan önce sabırsız, çabuk sinirlenebilen, hen küçük olayda mutsuz olabilen biriydim. Haklı olduğum konularda bile suçluluk hissederdim. Telkinlerden sonra daha mutlu, daha umutlu, kendine daha fazla güvenen, suçluluk duyguları azalmış biri oldum. Olaylarda kendimi daha fazla haklı görüyor ve daha mantıklı kararlar alabiliyorum. Gereksiz polemiklere girmiyorum. Enteresan şekilde en yakınımdaki insanların hiç bilmediğim özelliklerini farketmeye başladım (olumlu ve olumsuz). Sezgilerim de güçlendi yani. Yeniden rüya görmeye başladım.
Yan etkilere gelince, ilk günlerde 1, 2 kere dinliyordum. (ego ve suçluluk). Yaklaşık 1 hafta bu şekilde devam etti. Ardından günde 8-10 saat dinlemeye başladım. İlk gün 4 saatin sonunda mide bulantısı oldu ve dinlemeyi kestim. Ertesi gün devam ettim ve bundan sonra hiçbir olumsuz etki yaşamadım.
Subliminal, supraliminal, supraliminal plus ingilizce telkin MP3'leri de dinledim (yeterli süre) fakat nedense ben bunlardan hiçbir fayda görmedim. (İngilizcem iyidir). Ben bunda, Atakan Bey'in "Ritmotrans" yönteminin rolü olduğunu ve gerçekten etkili olduğumu düşünüyorum.
Yeni gelişmelerle tekrar görüşmek üzere
Sevgi ve saygılar |