Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 11:48 AM   #935 (permalink)
stormguard
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 113
Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart

Anlıyorum nidanem, kitabı okuman iyi olur.. birde her durum için ayrı ayrı bir formül yok.. yani her olayda ayrı ayrı formül oluşturmak gerekmiyor.. aynı yöntemi her olayda aynı şekilde kullanıyoruz, tek fark, o olayla alakalı arketip ve zaman yolculuğunun, o olayla ilişkili olarak değişiklik göstermesi.. yani formülümüz sabit ama olaylara göre içeriği değişiklik gösteriyor.. bunu uyarlamakta zaten çok kolay..

yani mesela x olayında, ortaya çıkan arketip hemşire ise... y olayında ortaya çıkan arketip ak sakallı dede olabilir :) ama sonuç itibarıyla bunların hepsi "arketip" dediğimiz formülün içinde ortaya çıkıyor..
ve mesela x olayında ki zaman yolculuğu 3 sene önceye gitmeyi gerektiriyor diyelim.. y olayında ise 5 sene önceye gitmeyi gerektiriyor diyelim.. burda da "zaman yolculuğu" formülümüz sabit.. sadece olaya göre içeriği değişiyor o kadar.. yani yöntem gayet basit.. sabit formül şu: 2 nokta arasında bağ kur ve olayın içeriğine göre şekillenen arketip, zaman yolculuğu vs.. ile çalışmayı yap... sonrada serbest bırak... Kolay gelsin..
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla