Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 04:46 AM   #142 (permalink)
karakuru
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 9 kez İyi ki varsın denildi
karakuru is an unknown quantity at this point

Merhaba Atakan bey eger degerli vaktinizi cok almayacaksa bana cevap yazmanizi cok isterim.. Ben 6-7 ay evvel sitenizi kesfettim ve hemen sucluluk duygusu ve ego scriptlerini dinlemeye basladim ilk günler bir sey farketmedim desem yeridir ama sonra bir sabah mp3 playerimle beraber ormanda yürüyüse ciktim üzerimde bir hafiflik olustu ilik rüzgari ve günesi hissedebiliyordum cicekleri,otlari,suyu hayatimda daha evvel hic görmemis gibi görmeye basladim ve icimden birseyler kopmaya caglamaya basladi hayatimin en mutlu ve huzurlu anlarini hicbir neden yokken yasamaya basladim mutluluktan delirecek gibiydim sanki gökyüzünden bir güc bana bir seyler hediye ediyordu bu kadar kuvvetli bir duygu hic yasamamistim ve artik yasayacagimida sanmiyorum , bu olayi takib eden haftalar giderek enerjim düsmeye basladi ve sonra müzikler bana etki etmemeye basladi günde 10 saat dinlesemde bir sikinti ve huzursuzluk durumu oluyor ilk günlerdeki mutlulugu bulamiyorum sizce ne yapmaliyim bir kac ay ara vermeyi denedim oda fazla ise yaramadi sizden ve tecrübeli üyelerden yardim istiyorum lütfen o cenneti bir daha yasamak istiyorum bana yardim edin...
karakuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla