Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 01:34 PM   #4882 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÖNCELİKLE Hepinize şimdiden iyi bayramlar...

Bu tatil sürecinde aranızda olmıcam. Tüm tatil doluyum.

İlk Gün Aile ziyaretleri falan filan... Bolca şeker Yemeyi düşünüyorum

Sonrai günler arkadaslarımlayım

Issız Adam filmini çok övdüler gidip bi görücem neymiş...
zor bi haftaydı... maddi açıdan güzeldi... Bayram için hazırlık yaptım. Ama sosyal açıdan üzücüydü. üzüldüm işte bende anlamadım. Son bir seneki duygusal moralim bu hafta yerlerdeydi Araki bulasın... Ama yapabilirim biliyorum. Bu hafta bir şey anladım... insanların dışarıdan hayranlıkla baktığı ama yakınlaşmaktan çok korktukları bir insan profili çizmişim. bu son 5 aydır hep tekrar etti. Bunu deiştirmek istiyorum. bu yönde hayal kuruyorum.

Hayal ettiğim araba için güzel haberler aldım... hayatımdaki 2. kuantum sıçramanın 2oo9 un ilk aylarında maddi açıdan geleceğini hissediyorum. gün içinde yapmam gerekenleri yapıyorum. günüm iyi gecsede kötü geçsede bazen gözyaşı bazen kahkaha girsede hayallerime giden yolda vazgeçmeden inatla yapıyorum. Hayatta kötü dediğimiz şeyler bazen bizi daha iyisine hazırlar. yaratımın bir parçası olurlar. İşte bunun farkında olmak lazım.

Hepinize iyi tatiller diliyorum... ben kaçıyorum

Annamin bayram için aldığı şekerlere saldırıcam
Dostum dün gece seni ruyamda gördüm:) tam hatırlayamıyorum ama milyoner olmuştun:)
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla