Kesinlikle katılıyorum...Buna benzer bir başlık açmayı bende düşünmüştüm...(Bak aslında bu bile çekim yasası:D )
Mesela 1 hafta kadar önce farkında olmadan kendi kendimle konuşuyordum...Bizim apartmanda bi teyze var...Yakın komşumuz bayağı...Eh be dedim teyzede bayağı yaşlandı...Onun öldüğünüde görücez di mi...
1 hafta kadar sonra o bahsettiğim teyze felç geçirdi...Şuan hala daha yoğun bakımda...
:(
Çekim yasasıyla tanıştığım ilk günlerde Çekim Yasasıyla yatıp,Çekim Yasasıyla kalkıyodum gerçi halada öyle...:D Okulda hocamız ders esnasında bi mevzu açıldı,alakasız bi şekilde ''Bilim adamlarıncada kanıtlanmışki bi şeyin çok hayalini kurarsanız,düşünürseniz o şey başınıza gelir..'' gibi bi şeyler anlattı...Bende hemen atıldım ''Çekim Yasası hocam..'' he evet dedi...
Daha başka çok olay var valla inanın aklıma gelmiyo...He mesela bizim okuldaki iki sevgiliye bakıp,farkında olmadan bunlarda kaç yıldır çıkıyo gibi bişey demiştim...Bakın farkında değilim olaylar gerçeklendikden sonra farkına vardım...Birkaç gün sonra ayrıldılar...
Ama başka büyük isteğim var ki gün boyunca hep kafamda ve ister istemez olumsuz şeyler düşünüyorum...Malesef onla ilgili olayları hayatıma çekiyorum ama tam olarak istediğim şeyi çekemiyorum:( |