Konu: dua isteği
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2008, 01:37 PM   #2 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
berhava Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum umarım bana sabırla yaklaşabilirsiniz yaklaşık 1 ay önce sevdiğim insanla onun isteği üzerine ayrıldık arada bir arıyor hatırımı sorup kapatıyor tabi ben daha çok arıyorum inanın içim çok acıyor etrafımda okadar olumsuz insan varki gittikçe daha kötü oluyorum her sabah ağlayarak kalkmaktan gece ağlayarak yatmaktan perişan duruma geldim gülemiyorum yemek yiyemiyorum.sadece sevdiğimin sesini duyunca rahatlıyorum.bir türlü toparlanamıyorum.ne olur benim için dua edin.
merhabalar benzer seyleri bende yaşadım aglayarak uyumak ve aglayarak uyanmak iyi bildigim durumlardı,cok acıydı ama şimdi dönüp bakıyorumda iyiki olmus şükürler olsun kı ben o acıları cekmısım.yapabilecegin ilk sey kesin ayrılık söz konusuysa o kişyle bir daha görüsmemek olmalı.bittigini kabul etmen gerekiyor.biraz sancılı bir süreç oluyor ama bittigini kabul etmek yolu yarılamak demek.lütfen önce durumu kabul et.ben en cok bunda zorlanmıstım.hep içimde bir umut ya dönerse dedi.ve bu ses daha cok acı cekmeme neden oldu.kabul et ve hiç bir duygunu bastırma,agla,bagır,cagır ama içinden akıp gitmesine izin ver.affetme olumlamalarını yapabilirsin.telkinlerde cok faydalı olur.baska ne diyebilirim,ben hiç geçmiycek sanıyordum ama geciyor.kendimden biliyorum.hadi bugün bayram git biraz çikolata yeee
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla