hepinizin ağzına yüreğine ve yazan ellerine sağlık. aslında bizleri burda buluşturan şeyler yazdıklarınız.geçmişimiz bizi bırakmayan bırakmaya çalıştıkça tekrar hatırlanan yada benim hayatımda olduğu gibi başka kişi ve yerlerde özünde aynı olayları yaşayıp durmak...farketmeye başladığımdan beri 5 yıl geçti...ne zorlu bir yol bu ne zor değiştirmek..birini değiştiriyorsun bir başkası çıkıyor karşına..bazen nasıl yaptım bunları nasıl doldurdum bilinçaltımı bu olumsuzluklarla diyorum ...herşeye rağmen ben değişime karar verdim... ilk önce herkesi affettim (hala uğraşıyorum hatırladıkça) sonra korkularım anlatamam ne çok korkum varmış.ben korkusuz sanırdım oysa kendimi..ve ben artık hayata evet demek istiyorum.geçmişi bırakmadan yada şöyle söyleyeyim geçmişteki yaşananlar sonucu aldığımız kararları değiştirmedikten sonra bu mümkün değil oysa...anılar yaşananlar hep orda kalacak silinmeyecek sadece o olaylar karşısındaki hislerimiz değişecek,kararlarımız değişecek....ben yolun sonuna geldim. herkese değişim yolunda başarılar dilerim .
sevgiler
__________________ Gerçek sevgi koşulsuzdur.<br />Sessizdir.<br />Kendini ortalarda ilân etmez.<br />Gösterişsizdir.<br />Sevgi izin vermektir.<br />Olanı olduğu gibi kabul etmektir.<br />O öyle güzel diyebilmektir...” |