bende aynı şeyelri yaşadım..ınan bana benımkıde senın anlattıklarının aynısı hatta daha da ağırıydı..sankı dunya ustume yıkılmış bende altında kalmışım gıbı gelıyordu..(bazen hala ole oluorum ama geçıor)ağlayarak uyumaya çalışmak ve gozlerın açılmayacak kadar şişken uyanmak belkıde hıc uyuyamamk sabıt bır noktaya bakıp oyle sadece duşunmek..onun cevresındekıelre lanetelr etmek..nedne ben yokum onun yanında diye.ustelık benı unutamadığını soyleyen o bırden attı ustunden herşeyı yenı bı hayat elde etti.bense elımdekı huzunelr ve uzuntulerle kalakaldım..yada oyle sandım..ama canım benım ınan geciyor..sadece zaman lazım.eğer o senı yaşın yuzunden terkedıyorsa demekkı o gercekten bunu sorun edıo.ve ılerde cok buyuk sorunlar yaşamaktansa şu an bıtmesı ınan bana senı dışardan gorenelr açısındna daha mantıklı..ama sne bunun mantıklı olduğunu goremıosun..benım sana tavsiyem sakın bır daha telefonunu açma hatta yapabılıosan telefonunu değiştir.cunku boyle keısn bıtti gozuyle bakamdıkça ve hala onun sesını duydukça için acıycak ve umıtleneceksın dekekkı onun ıcınde zor bı durum kı sneı arıyarak kendını kandıyor.lutfen hayatın devam ettığını gör..bende ınan bana cok zor şeyelr yaşadım ve hala yaşıorum ama sneın yanında senden başka kıms eyok..bunu ınan bana kaç aydır ağlayan ama sonucunun sadece sende olduğunu anlayan bırı olarak soyluyorum..belkıde 1 sene sonra oh be dıyceksın her ne kadar şu anda için yansada...dertleşmek ıstersen ben her zamöan burdayım çunku sneın burda olmanla benım burda olmam aynı konudan dolayı..daha az uzulmen dıleğıyle... |