Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 11:19 PM   #9 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Öncelikle Merhaba Melih.Yanımıza hoşgeldin.

Esprili yaklaşımları zevkle okudum 2 gün.Sorduklarına bilerek değil ama kendi yaklaşımlarımla cevap vermek istedim.

1.Telkınlerin zamanla dinlenmesi gerekiyor.Bunun için bildiğin üzere ego+suçlulukla başlanıyor.Sonra ihtiyaca göre diğer telkinler ekleniyor.Hepsi bir dosya halinde olsaydı ve ben hepsini yükleseydim herhalde hangisine öncelik vereceğimi şaşırırdım.Bunun için bana fayda sağlayacağına inandığım telkinleri tek tek yüklemeyi tercih ederim.Dinlemeyeceğim (ihtiyacım olmayan) bir telkini neden indiriyim diye düşünürüm.Herhalde Atakan Bey de bunu yaparken insanların özgür iradelerine karışmamak adına yapmıştır.İsteyen istediğini tek tek dinlesin diye düşünmüş olabilir belki,ya da ben şimdi uydurdum daha önce düşünmemiştim çünkü :)

2.Rapıd le aram iyi olduğu için bu konuda bir bilgim yok.Belki ben ona koşulsuz ve seçici bakmadığım,davranmadığım için o da bana alçak gönüllü davranıyor.

3.Telkinleri istediğin müziğin arkasına tabii ki yerleştirebilirsin.Ama fonda sanki kendisini boğazlayan varmış gibi bağıran biri sinirle bağırıyorsa ve telkin olarak 'evet çok mutlusun,çok gevşemiş durumdasın,rahatsın' veriliyorsa bilinç altı bu karmaşanın altından nasıl çıkar onu bilemiyorum.Çığlık çığlığa bağıran adama mı inansın yoksa telkinde geçen sözlere mi?

Naçizane fikirlerim bunlar.

Sevgiler.

Ek:Ben yazarken bir soru daha sormuşsun.Ona da karışıyım dedim ben :) Telkinlerde ilk başlarda dalgalanmalar olabiliyor,bunu okuduğun yerlerde sıkça görmüş olabilirsin.İlk etkiler bazen bizi yorabiliyor.O yüzden kendini överek hazırlayacağın bir telkin ters tepebilir diye düşündüm :) Sana zaten zamanla aşık olabilecek birisini o telkinlerle dalgalanmaya sürükleyebilir ve aksini düşünmesine sebep olabilirsin.

Bence olduğun gibi davran.İnan birisini etkilemenin en iyi yolu dürüstlükten,saygıdan ve güvenden geçer.

Tekrar Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla