Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2008, 05:45 PM   #63 (permalink)
yelizim
Teğmen

yelizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
24 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelizim is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişi kendisini kötü hissetiğinde iştahi kesilir.Eğer bir şeylere çok üzülmüşseniz uzun süre bir şey yemek istemezsiniz.
Kendini iyi ve mutlu hissetme hali ise bazı kişilerde Antidepresan Etki dedigimiz iştah açılmasına neden olabilir.
Bir çok antidepresanda etki olarak iştah açılmasına neden olabileceği konusunda uyari bulunmaktadir.

Ritmotransda suçluluk duygularından kurtulan birey kendini mutlu hisseder ve artık kendisine değer verdiği için yemek yemeye başlar.
Bu içgüdüsel bir şeydir.
Bilinçaltı ile Bilinç Barışmakta ve bir şölen halinde birbirine yiyecek ikram etmektedirler.

Aslına bakarsanız sindirim sistemi iyi çalıştığı için bu yenilenler kolayca sindirilir.Ancak yinede kilo sorunu olanların bu konuda dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bu sitede kişisel gelişime ağırlık verildi.Kişisel gelişim için 10 tane mp3 var ancak kilo verme için sadece 1 tane ve içerik olarak daha sadece çok daha etkili yöntem kulanananlari ilerki tarihlerde yapacağım..
aslında benmde kilo problemim var ve bende güven ve kilo verme new age leri dinliyorum.
eskiden çikolata yemeğe korkardm.anında suçluluk hissederdm.şimdi çok rahat bir şekilde kilo almayacağımı bilerek yiyebilirym.ve 3 haftadr hayatmda yemedğim kadar çok çukulata yiyorum ama yemek çok az yiyorum.ve kilo almadm tam tersi giydiklerimn bana çok yakıştığını bile düşünüyorum......harika
yelizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla