Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 03:38 PM   #69 (permalink)
recept

Tesekkür: 0
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
recept is an unknown quantity at this point
Smile telkinlerin etkilerimi yoksa bendeki normal hallermi..

telkinleri 29 kasım tan beri dinliyorum suçluluk ve ego güvenle başladım yani şu an 13. günüm...Telkinleri dinlememin 3.gününde;10 günlük bir tatilden sonra fabrikada tekrar iş başı yapmıştık işe hiç gitmek istemiyordum...ama nedense bilmiyorum sebebini iş yerine girer girmez canım çok muhabbet etmek istiyodu karşıma kim çıkarsa çıksın, yüzümde gülücükler açıyordu,kendimi çok seviyordum sanki kendimden emindim böyle neşeli işe başlacagımı tahmin etmiyordum..çünkü bende hiç neşelencek hal yok gibiydi..kim neşelendirdi beni anlamadım.bilmyorum telkinlerin etkisimi bunlar emin değilim erken konuşmak istemiyorum, yoksa tatilde stres atıpta iş başı yaptıgımızdan dolayımı neşeliydim bilmiyorum..perşembeye kadar çalışmıştık 4 gün yani ve bu 4 günde oldukça neşeliydim.sebebinide anlayamadım..Şu anda perşembeden itibaren 10 gün tatile tekrar girdik.( şu sıralar kriz miriz ve bayram derken çok tatil oluyo)...tatilde pek anlayamıyorum galiba olumlu etkilerini sanki şu sıralar karamsar gibiyim..neyse p.tesi tekrar iş başı yapıcam o zaman yine iş yerinde aynı gülücükleri ve muhabbetleri devam edebilcekmiyim bakalım..merak ediyorum..tatil oldgundan dolayı fırsat buldukça dinliyorum buda günde 10-15 saat arası.Tekrar iş başı yaptıgım zaman hiç olmassa uyuyarak dinlemege devam edicem..şu anda her şekilde dinliyorum.
olumlu etkilerini bekliyorum ve acelem yok sadece dinliycem..4 günden beride kendine güven ve koruma kalkanını ekledim..çünkü ben bir sf liyim..
recept isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla