Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 08:37 PM   #8 (permalink)
Quanta
Çevirmen

Quanta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 212
62 Mesajinıza toplam 315 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Quanta has a spectacular aura aboutQuanta has a spectacular aura aboutQuanta has a spectacular aura about
Smile

Sevgili Redflowers,

Mesajınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizden bir konuda yardım istiyorum. Bu sayfada yazmam doğru mu bilmiyorum, ama sizin mod olarak tüm mesajları okuduğunuzu sanıyorum ve sorumu buradan yöneltiyorum.
Sitede 39 bin küsür üye var, kimi aktif kimi değil ama aktif olanların sayısı da azımsanmayacak kadar sanırım. Acaba kişilerin ilgi alanları nelerdir, bunu öğrenmek için bir başlık açılabilir mi? Yani, kimi reiki, kimi eft, kimi çekim yasası ile... kimi de benim gibi simya ile ilgileniyor. Acaba bu şekilde gruplar oluşturulabilir mi? Herkes ilgi duyduğu konularda gruplar halinde paylaşıma gitse daha faydalı oluruz diye düşünüyorum. Ben kendim adına hepinizden çok faydalandım, ama artık biraz daha spesifik olarak benden daha tecrübeli arkadaşlarımla fikir alışverişine girmeyi isterdim.
Telkinler de bu şekilde sınıflandırılırdı. Bu konuya şu nedenle eğiliyorum: Ben kendim ile ilgili uygun telkinleri bulabilmek iin 2.5 ay uğraştım, pekçok mesaj yazdım ve herkesi bıktırdım, sonunda istediğimi buldum. Benim gibi arada kalmış, ne istediğini tam ifade edemeyen arkadaşlar mutlaka vardır diye düşünüyorum. Telkinlerin de ben şahsım adına olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorum. Tabi bu herkes için geçerli değildir mutlaka. Ben işi gereği fazla vakti olmayan, küçük bir çocuğu olup kalan az vaktini evi ve çocuğuna ayırmaya çalışan biriyim. Bu nedenle meditasyon, yoga, her türlü ruhani dinginlik durumları benden o kadar uzak ki, zaten bu tarz şeylere de hiç yeteneğim yok, asla zihnimi susturmayı başaramadım. Bu nedenle tembel bünyeme en uygun olan "uyurken gelişim" (subliminal / telkin) benim için süper oldu. Benim gibi arkadaşlara da tavsiyem bu yöndedir.
Neyse gelelim asıl konuya. Aslında Atakan Bey bir ara hayattaki amacınız gibi bir başlık açmış, ve buraya yazanlar da olmuş ama ben tam olarak spesifik gruplardan ve insanları buraya davet etmekten bahsediyorum.
Yani:
Simyacılar
Reikiciler
Çekim yasacılar.... gibi

Bilmem bu size mantıklı gelir mi? Mantıklıysa yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler, saygılar, sevgiler