Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 11:07 PM   #9 (permalink)
kozbey
Teğmen

kozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 34
40 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozbey will become famous soon enoughkozbey will become famous soon enough

yaprak senden kötülerinin de olabileceğini düşün ve haline şükret.
Mesela ben 2007 haziranda gazi matematikten mezun oldum. 2007 eylülde nişanlandım. 2007 aralıkta askere gittim kısa dönem askerliğimi yaptım 2008 mayısta geri ankaraya döndüm. Hemen gelir gelmez iş başvurularımı yaptım. Şimdiye kadar ortalama 220 yere başvurdum. bir sürü mülakata girdim çıktım fakat sonuç hala işsizim yani tam 7 ay oldu askerden geldiğimden beri. Bu arada şu anda tam 1yıl 3 aydır nişanlıyım ve iş bulamazsam bu nişanlılık evresi daha da uzun sürecek gibi gözüküyor. Ama ben hala şükrediyorum çünkü ailemin kendine ait bir evi var ve şu anda evsiz barksız değilim aç da değilim çok şükür. şu an ilaç firmalarına başvuruyorum ama adamın olmazsa onlar bile tıbbi mümessil olarak adam almıyorlar. Ama yılmadım hala ümidim var ve birgün Allah'ın izniyle tıbbi mümessil olup ilerde de müdürlük pozisyonuna kadar çıkabileceğimi biliyorum. Çünkü içimde bu inançla yaşıyorum. Bence herzaman pozitif düşün ki hayatında pozitif olaylar olsun. Kendine iyi bak üzülmeye gerek yok yalnız değilsin daha bizim gibi milyonlarca insan var ve birçoğu bizim gibi şanslı değil. Herkese hayatta başarılar diliyorum. Allah(c.c.) yar ve yardımcınız olsun....
kozbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla