Alıntı:
CeM Nickli Üyeden Alıntı
Olumlama olayına bende yeni yeni girmeye başladım,imajinasyon filan...yeni yeni teknikler geliştirmeye başladım kendimce mesela(yani teknik geliştirmek değilde denemek diyelim:)) örneğin dün ilk kez bir olumlamayı içimden 100 defa söyledim bu gün devam edeceğim yazarak...
Bu arada ufak bir öneri daha,fazla müzik dinlermisin biliyorum ama ben pc başında sürekli dinliyorum slow ve hareketli parçalar gerçeken çok etkiliyor ruh halimizi bunu farkettim,dikkat etmeni tavsiye ederim...Son olarak şunu söyleyeyim(aklıma geldikçe yazıyorum işte :D )mesela şu anda bir yere varmak istiyorusun ya zihninden bunu imgeliyormusun bilmiyorum ama imgelemeni öneririm,asıl belirtmek istediğimde imgelerken sanki gerçekteki gibi heyecanlanmanı öneririm...mesela ben geçen gün gece yatağa girdiğimde beni önlerinde konuşmaktan çekindiğim insanların önünde sanki bir tiyatro oyunu oynar gibi hayal ettim kendimi,içimde tatlı bir heyecan oluştu sanki gerçekte ki gibi :) "Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz". -R.W.Emerson |
ben imgeleme yaparken zorlanıyorum sanırım konsantrasyon problemim var ama deniyorum yinede. müzik gerçekten benide çok etkiliyo o yüzden hareketli dinliyorum. çok sağol cem yalnız sana bişey sormak istiyorum sen bunları yaparken telkinde dinliyomsun hep ve ne kadar süreyle dinlediğini öğrenebilirmiyim