Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2008, 04:05 AM   #72 (permalink)
rak_star_21
Teğmen

rak_star_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 323
41 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rak_star_21 is an unknown quantity at this point

Duygularimi sozcuklerle anlatmayi basaramam ve hayatimin her saniyesi yalniz, dinlemekle, okumakla gecti.Bu yasam tarzina acida olsa alistim. Simdi hayat benden cok farkli birsey istiyor.Ogrendigim ve yaptigim yanlislari insanlara anlatmami.Bunu nasil gerceklestirecegimi bilmiyorum .Bilginin batlamasini beklemem veya sozcukleri iyi kullanmayi ogrenmem gerek .Bir delinin soledigi sozu arastirirken bu site ile karsilastim.(Deli;Osmanlinin yikilisi iki seye baglidir .Inanclari ve sihirli muziklerini kaybetmeleridir ).Osmanlilar bu telkin yontemini hastalar uzerinde kullaniyorlarmis .Gunumuzde ise bu yontem tamami unutulmus .Amerikalilar kullaniyorlar. Ben 15 gun boyunca dinledim.Huzuru buldum .Ben mucizeler inan bir insanin.Hem telkin dinliyorum hemde ders calisiyorum.Uc gun boyunca 4 saat uyku ile calismama devam ettim .Sonuc olarak vucudum yorgun dustu.Tekrar negatif enerjiyi ustume cekmeye basladim.Ara vermem gerekiyordu. Camdan gunesin dogusunu seyretmek icin perdeyi araladim.Gunes dogmus ve yerler beyaz kar yagmis .Ben kari cok severim.Hic bu kadar mutluluk vermemisti .Disari cikmak icin can atiyordum .Calismama donmem gerekti ve dondum .Iki gun sonra ciktim ve karda yuvarlandim .Mutluluktan ucuyordum .Hic bu kadar sevinmemistim .Hergun 24 saat boyunca dinliyorum .Hayatimdan negatifleri attim pozitiflerleyim.Hazirlayan herkeze cok tesekkurler.
rak_star_21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla