Farkında olmadan bu deneyimi çok yaşadım...Hep olay oldukdan sonra bak burda şöyle düşünmüştüm o yüzden oldu diyorum...Ama malesef bilinçli olarak yapamıyorum...Onun için çalışmalara başladım 3-4 haftadır...Bi de benim çektiğim şeylerde genelde içimden ''Ne zamandır ......... olmuyor'' ,''Ne zamandır .......'yı görmüyorum...'' v.s. v.s. oluyor genelde....Burdada Kuantum Fiziği ortaya çıkıyor aslında...Olasılıklar fiziği...Mesela ''Ne zamandır .. filmi yayınlanmıyor'' demişdim geçen gün...Baktım 1-2 gün sonra Tv'de o film...4 yıldır oturduğum ilçede oturmayan arkadaşımı düşünüp ''Ne zamandır gelmiyor buralara'' dedim,arkadaşım buraya taşındı 1 hafta sonra:D Veya bunu üzülerek anlatıyorum...Apartmanımızda yaşlı bi teyze var..80 yaşını aşmış....Sağlıklıydı....''Heyt be bu yaşa gelmiş hala sağlıklı,ilginç...Onun öldüğünüde görücez di mi'' demişdim....1 hafta olmadı o yaşlı teyze felç geçirdi ve halada yoğun bakımda...Benim 1,5 yıldır peşinde koştuğum kız,evimize giderken yolumuzun üstünde oturuyor...Ben onunla ilgili herşeyi bundan 5 yıl önce falan bile kazımış aklıma farkında olmadan....Şuan kız aklımdan çıkmıyor...Çok seviyorum ama olmuyor....Ama nasıl oluyor anlamıyorum,yani hatırlıyorum...Onu o zamanlar hiç tanımamama rağmen onunla ilgili olayları aklıma kazımışım...Şimdi tek hedefim onunla bi ilişki...Malesef çokda olumlu gittiği söylenemez....Ama birgün herşey güzel olucak biliyorum...
Kısacası İNANIYORUM...Kesinlikle...Örnekler yazmakla bitmez;)Mevzu istediğimi çekebilmek,bu işi bilinçli yapabilmek...Ben başlarda psişik yeteneklerim falan var sanıyordum,geleceği önceden görebiliyorum...Halbuki o geleceği ben yaratıyormuş bunu The Secret'ı okudukdan sonra öğrendim:D |