14-12-2008, 12:05 AM
|
#37 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: CeM Nickli Üyeden Alıntı
Annem başta olmak üzere çevremdeki insanların çoğu hep bunu söylerler:kendini kötüye hazırla,veya herzaman sanki olmayacakmış gibi düşün gibi çok yalnış bir düşünce şekli...Ve bakıyorum gerçekten de hayatları hep negatif olaylardan kurtulmaya çalışarak geçiyor...neden yeni yeni başarılara ulaşmaya çalışmakla değilde kötü şeylerden kurtulmaya çalışmakla geçsin ki? dimi :) ben hep söylüyorum ama ya neden bahsettiğimi anlamıyorlar yada egoist bir model oluşturmaya çalıştığımı düşünerek pek takmıyolar .... | Bence sadece düşünce gücünün etkisine inanmıyorlar... yok cnm düşünmekle olsaydı diyorlar...en azından bizimkiler öyle...
aslında önce kötüyü düşünmemizdeki amaç mutluluğa hasret...kötüyü düşünelim ki iyi olduğunda ohhh diyelim ne güzel kötü olmadı... ben öle yapardım genelde...3-4 ay öncesine kadar... ama şimdi kötü olaylarda bile değişecene inanarak iyimserliği düşünüyorum... bu konuda onaylamaların etkisi büyük arkadaşlar tavsiye... |
| |