Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 05:05 PM   #33 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Tarih boyu bir şeyler başaran insanlar secret diye bir kitap okumamışlardı. yada bizim burda sıraladığımız onlarca yöntemi kullanmamışlardı. yada internet sitelerinden onlarca makale okuyacak imkanları yoktu. Bunlar istedikleri için zaten o bilince kavuşan insanlardı. Bu bilinç onlara oturana kadar aylar yıllar geçti. Başarısız ola ola başarının asıl sırlarını ve doğru düşünmeyi öğrendiler. Dünyayı sarsan asıl şeyi nedir Secretin içindeki bilgiler mi ? hayır ben size secretten daha etkili bir çok kitap sayarım yıllardır var olan.

Secret Ambalajı güzel, anlatımı yalın dünyadaki hangi dile çevririlse çevrilsin okuyucuyu etkileyecek kadar özel kelimesi kelimesine tasarlanmış VE sloganını da insanların egolarını hesap edip "Büyük Yaşam Sırrı" diye cuk oturan bir cümle koyan, Etkileyici bir belgeselle desteklenmiş TİCARİ BİR BAŞARIDIR.

ne kadar benzer bilmiyorum. Titanik hakkında 1999 den önce ne biliyordunuz. Di caprionun 99 de çevirdiği 11 oscarlı filmden sonra TARİHİN EN BÜYÜK trajedisi diye konuşulan Titanici 99 den önce kaç kişi biliyodu. Oysa 1912 de batmıştı. Öyle bir film çekmişlerdi ki Sonu bilinmesine rağmen etkileyciydi. Yaşananlardan çok akılda kalan filmin kendisiydi...

Ben elbette bu siteye bildiğim ölçüde yazıcam. Yazmanın faydalarınıda gördüm. soruldukça cevapladım. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazarken bir daha hatırladım... sonra bir daha... sonra bir daha....

Ben bu yola çıkarken 1 yıl hiç birşey dilemedim. mutlu olabilmeyi öğrendim. sevginin gücünü öğrendim. evrendeki adaleti keşfettim. insanları gözlemlemeyi öğrendim. Yardım edebilmenin geri dönüşümünü öğrendim. Olumsuzluklar karşsında hiç etkilenmemeyi öğrendim. Mütavzi olmayı öğrendim, egolarımdan sıyrılmayı öğrendim. Vazgeçmemeyi öğrendim.

Bunu insanlarla yazılarımda olabildiğince paylaştım. Ama görüyorum ki. Bizim yazılarımızın henüz bir kaçını okuyan daha bakış açısını deiştirmeden hemen aklındaki dileği gerçekleştirmek için yola koyuluyor. sırf o resmi kafasında tutarak gerçekleşebiliceği kanısına düşüyor. 3-4 gün sonra gelip "yapıyorum ama niye olmuyor" diyolar. Yada karşısına çıkan olumsuzları yaratımın bir parçası olduğunu hesap edemeyip bu düşünce sisteminin işe yaramadığını söylüyolar. herşeyi başa döndürüyolar. Bunu büyü gibi görüp yöntemler bütünü sandıkları için "işe yaramıyor" diyorlar. Yada birazcık gayret edip inatla kendileri için gereli olan parayı ve objeleri çekiyorlar. Ama çektikleriyle kalıyor tekrar tekdüze hayatlarına geri dönüyorlar. Dinini bile yarım, desteksiz, gelenekçi öğrendikleri için "iyide ALLAH bunun neresinde" diyorlar. İnançları kırılıyor. Benim gibi ayet ayet inceleyip gözleri dolabilen birine Ateist yakıştırması bile yapabiliyolar. (kimin umrunda) =)

Doğru olan en mükemmel yaşantıyı dilemek deildir. Kıyaslamanın doğasında eşitsizlik vardır. Birileri bizden ya daha iyi yada daha kötü olucaktır.Fizikte "verim" diye bir kavram vardırki, her şey bir verim dahilinde gerçekleşir. Birileri hep daha çok isteyecektir birşeyleri...

Bu güç neden mi herkese verilemez. Çok basit.

Toplumda herkesin üst düzeyde yer aldığı düşünülemez. Kişiler arasında mutlaka az yada çok bir takım farklar olucaktır. Çünkü Evrensel Zihin toplum düzenini fizik, ruh, yetenekler, zenginlik derecesi gibi çeşitlilik esasına göre kurmuştur. Toplumun her düzeyde bireylere ihtiyaç vardır. Birşeyleri göremeyen insanlar mutlaka olucaktır. Bu saydıklarım olmadan toplumun çarkları dönmez dönemez...

Eğer bu gücün sizde olduğuna inananlardansanız,Bu yola baş koyan insanın ilk yapacağı şey "ben kimim" sorusunun yanıtını aramaktır. kim olduğunu ve neden burda olduğunu bul. ilk yapmanız gereken budur.