27-06-2007, 03:17 AM
|
#3 (permalink)
|
Guest | Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR Alıntı: venüs Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Burcu... Hayat bazen istemediğimiz, kaldıramayız diye düşündüğümüz şeyleri karşımıza çıkarıyor... Neden ben? diye sorarız.. neden? neden?... Sonunda cevaba ulaşırız... Ruhun olgunlaşması için.... yaşamadan hissetmeden.. bazende acı çekmeden Ruhumuz olgunlaşmıyor... Sen şimdi şöyle düşün... geçmiş valizini bir bir boşaltıyorsun.. hafifliyorsun...Sonrada valizi fırlatıp atıyorsun... geçmişte yaşadıklarından alman gereken dersleri alıp, ileriye adımlarını atıyorsun... Çok güçlü bir kadınsın sen... bunu hem açık yürekliliğinle, hem de bu kadar sıkıntının üstesinden gelip, böyle ayakların üzerinde durarak kanıtlıyorsun... Bundan daha büyük başarı olabilir mi... yenilmemişsin..yenmişsin...
Hep daha iyi olman dileğiyle...
Yanında olduğumu bilmeni isterim..Sevgilerimle..
| evet o geçmiş valiz çok kere boşaltılıp dolduruluyor şunu biliyorum ben affettim gerçekten ben rahatsızlığım yüzünden ölmek üzereyken babamın beni ameliyatım sonrası aramamasını bile ve yıllarca görüşmediğimize rağmen onu affetme erdemini biliyorum. Tüm kalbimle onu affettim. Kazanan benim ama nedenlerim bitmiyor ağla bu gece hesaplaşma günüm olmamalıydı |
| |