Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2008, 08:31 PM   #4938 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

arkadaşlar size komik birşey anlatmak istiyorum bir de benim ilginç buldugum birşey

geçen akşam bir meyve yedim hurma olarak geçiyor ama bu bildiğimiz küçük kuru olan hurmadan değil ,bazen görürdüm dışarda ne oldugunu anlayamazdım tropik meyve mi nedir çözemezdim..açıklamak için fotosunu da koyuyorum :))

geleyim hikayeye :))) geçen annem almış ve ben bu yaşıma kadar yememiştim derseniz lütfen inanın.. bu bana çok ilginç bir duygu geldi anlatamam :)) 30 sene geçti ve ben tadını hiç bilmediğim birşey yiyecektim :))Aman ammma abarttım dimi diyeceksinşz belki..ama öyle hissettim ve birt çocuk gibi heyecanlandım.. hatta biraz sulu gibiydi nasıl birşey oldugunu bilmediğimden şeftali gibi akmasından korktum ehehe:)) ne detaylı düşünüyorum dimi:) neyse ısırmamla birlikte bambaşka birşey içimden dedim ki "Allahım be nne yiyiorum hayatımda böyle birşey yemedim ve böyle birşeyi tattığım için şükürler olsun,hayatımda yediğim en güzel şeylerden biri "bu sulu ama akmıyor ve küçücük şey sanki bal topu anlatamam çocuk gibi sevindim..Sonra anneme sordum adı ne tam olarak ben bunu bilmek isterdim böyle bir şeyin adını merak ediyorum çok muhteşem olmalı dedim..Adını o da hurma olarak biliyormuş kimse bilmiyordu sorduklarımdan..:(

Sonra 2 gun gecti ,TV'de yemekteyiz isimli bir program vardı orada sohbet ederlerken bu meyvenin lafı gecti ve yine herkes konuştu meyvenin adını bilen var mı gercekten hurma mı diye :))) Ve oradan bir bayan dedi ki :
"Hurma diye geçiyor ama adının "cennet meyvası" oldugunu biliyorum " dedi ..Ben dinlerken ağlamak istedim bilmiyorum böyle birşey yaşarken tattığım için ve böyle güzel bir adı oldugu için şükrettim :))))) Ona da bu yakışırdı tam düşündüğüm gibi :)))
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla