Ynt: Burcu'nun Günlüğü her şeyi kendimiz çektik ve kendimiz yarattık..bunları yaptığımız zaman doğru olduğuna inanıyorduk..şimdi daha farklı düşünüyoruz..hayatımızı daha farklı bir bakış açısıyla şekillendirmeye çalışıyoruz..ama bunu geçmişin içindeki detaylarda boğularak yapamayız..yanlış ilşkimi kurduk? yanlış evlilik mi yaptık..yanlış işimi seçtik? şu anda bize yanlış gelen herşeyi tesbit edlim..zaten bir çok yanlışı,yanlış yönlendirilmek yüzünden yaptık..faturasını onlara çıkarmıyorum..sadece nedenlere biraz daha anlayışla yaklaşabilmek adına söylüyorum...yanlışları yaptığımızda doğru düşündüğümüzü sanıyorduk veya o an için en doğru olan oydu..tesbit edin..hayatınızdaki yanlış insanları ve olayları..hayatınızdaki yanlış insandan uzaklaşmanızmı gerekiyor..sabırlı olun..bunu sizin için en doğru zamanda yapın...işinizi mi değiştirmeniz gerekiyor..bunu en doğru zamanda yapın..bir kere karar verdiğiniz zaman o,insan ve o,iş veya size rahatsızlık veren her ne ise artık sizin hayatınızı, olumsuz yönde etkilemeyecektir..o misafirdir..siz yeni ve daha güzeli hayatınıza çekerken boşlukları dolduruyordur o kadar..
hem güzele gözyaşıda yakışır..ağladıktan sonra aynaya bir bakın..gözleriniz daha bir güzel parlar...yüzünüze masum bir çocuk ifadesi gelir oturur..heeeeey kendize gelin...ve gücünüzün farkında olun...siz geçmişin detaylarında boğulurken...dünyayı sorumsuz salaklar sarmış haberimiz yok...bir kere kendinize bakın..hiç bir işinizi yarım bırakmamışsınız...bu hayatınızı kötü duruma sokmak bile olsa...bu muazzam gücü şimdi daha olumlu kullanmak istiyorsunuz..işte beni size sevgiyle çeken bu isteğiniz...ve mükemmeliyetçiliğiniz...hayatınızı mükemmelleştirmek için çalıştığınız bu dönemde..ayağınızın önüne taşlar, kayalar çıkabilir..ne olmuş yani..allah bile dünyayı yedi günde yaratmış..bizler allah olmadığımıza göre aldığımız kararların gerçekleşmesi biraz uzun sürecektir..sabır..ama azimli bir sabır..
değişin ve gelişin dünyanın sizlere.hatta bana bile ihtiyacı var..çünkü bizler yaptığımız işi tam yapan insanlarız...sorumluluk duygusunu dibine kadar yaşadığımız için şimdi burada suçluluk duygularından arınmaya,öz güvenimizi güçlendirmeye çalışıyoruz..bir şeyin dışında, her şeyin farkındayız...kendi gücümüzü tam olarak algılamak istemiyoruz...bunları hayatıma benim çektiğime inanamıyorum demişsin..inan..yalnız şöyle düşünmeyide ihmal etme,bunları hayatıma çekebilecek kadar güçlüydüm...şimdi olumlu düşünerek daha iyi olanıda hızla hayatıma çekebilecek gücüm olduğunun farkındayım..düşüncelerinizin değiştiğinin farkında olun. eğer onlar değişmeseydi siz bu sitede üç kalırdınız ve giderdiniz...
bizler geçmişin detaylarında boğulurken..dünyayı embesil sorumsuzlar sarmış...buna izin vermeyelim..annemi sen yorulma teyze biz seni uçağa bindiririz diyerek tekerlekli sandalyeye oturtmuşlar ve önemsiz bir paket gibi orada bırakarak unutmuşlar..düşünebiliyormusunuz unutmuşlar..uçağı kaçırmış annem..saatlerce havaalanında bekledikten sonra canını almayaya atabilmek için nürnberg yerine gitmek yerine münihe gitmeye razı olmuş...çocuklarım...biraz acele edelim...
kendi gücümüzün farkında olalım..hayatımızı bu kadar detaylı bir şekilde mahvetme gücüne sahipsek...iyileştirmek istediğimizde kimbilir ne güzellikler ortaya çıkarırız...bu dünyanın kendini geliştiren,değiştiren,güzelleştiren insanlara ihtiyacı var..biz onu niye yaptım bunu bana nasıl yaptı diye oyalanırken...bir çok şeyi kaçırıyoruz..daha kötüsünün oluşmasına izin veriyoruz..bir şeyi bitirirken..daha güzelinide eş zamanlı olarak geliştirebiliriz...bunu yaşadım ben...bir kişinin başardığını..başka insanlarda başarabilir...
size bir teklifim var..herkes en acil isteğini yazsın...bunun oluşması için detaylı olumlamasınıda yazsın...hepimiz yedi gün boyunca.aynı dakikada noktasına virgülüne kadar,aynı kelimelerle,aynı cümlelerle bu olumlamayı okuyarak bu isteğe enerji yükleyelim..bunu belçikada yapıyorlar..ve isteklerin oluşmasını başarıyla gerçekleştiriyorlar...
boşverin geçmişte yaptıklarımızı..geçmişi düzeltme imkanımız yok,keşke olsaydı..ama yok..ama şimdi burada hem kendi geleceğimizi hemde evrenin geleceğini güzelleştirme imkanına sahibiz...
hepimize saygılı sevgiler |